Lilian Carp: Obiectivul Guvernului Chicu este organizarea alegerilor prezidenţiale, nu problemele cetăţenilor

Din lipsa de responsabilitate a Guvernului, pensionarii şi familiile social-vulnerabile nu au bani nici de o pâine, dar sunt nevoiţi să cumpere o mască pentru a intra în magazin, constată deputatul PAS.
Lilian Carp, deputat PAS în Parlamentul R. Moldova
Lilian Carp, deputat PAS în Parlamentul R. Moldova (parlament.md)

Obiectivul Guvernului Chicu este organizarea alegerilor prezidenţiale întrucât este staff-ul electoral al lui Dodon, a declarat deputatul PAS Lilian Carp, luni, în timpul examinării moţiunii de cenzură în Parlament.

„Cum să vă intereseze că o parte din teritorii pentru care au luptat şi murit cetăţenii acestei ţări trec sub controlul Rusiei? Este mai uşor să târâi pe jos veterani de război, să-i pui cu capul pe asfalt decât să încerci să rezolvi problema transnistreană”, a notat parlamentarul.

Deputatul PAS a ţinut să menţioneze că în urma „reformei mici” a justiţiei cetăţenii s-au trezit cu Platon în libertate, iar cu Ţuţu şi băieţii lui achitaţi. „Îmi este groază să îmi închipui care vor fi rezultatele marii reforme a justiţiei.”

Dacă nu ai cu vecinii tăi o relaţie cât de cât bună şi nu mergi măcar o dată în vizită la vecinii tăi, acest lucru este admisibil, a specificat Lilian Carp în contextul politicii externe a R. Moldova. „Să îţi întâmpini vecinii sub pod când aceştia vin cu ajutor, trebuie să fii şi ticălos.”, a adăugat acesta referindu-se la ajutoarele prmite din România.

„În condiţiile în care pensionarii şi familiile social-vulnerabile nu au bani nici de o pâine, noi nici nu-i primim în magazin dacă nu îşi cumpără mască. E regretabil, trebuie ajutate aceste persoane. Vreţi să vedeţi dacă suntem responsabili? Plecaţi şi veţi vedea că suntem mai responsabili decât voi”, a conchis Lilian Carp.

Deşi Opoziţia a protestat activ, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PSRM-PDM condus de Ion Chicu, examinată luni, a eşuat în Parlament.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe