Liiceanu: Formidabil, ce energie! De dimineaţă până seara se gândesc cum să distrugă Justiţia din România

Filozoful Gabriel Liiceanu s-a arătat indignat de modul în care politicienii de la putere vor să mutileze justiţia pentru a scăpa de dosarele penale.
Gabriei Liiceanu
Gabriei Liiceanu (Epoch Times România)

Modificarea Legilor Justiţiei a împărţit România în două, cei care vor să scape de dosarele penale - care sunt o minoritate - şi cei îngrijoraţi de soarta ţării, a opinat luni seară, la Digi24, filosoful Gabriel Liiceanu.

"Iată, am devenit două tabere, o tabără care de dimineaţă până seara face numai asta, se gândeşte cum să distrugă Justiţia din România şi este organizată pentru asta, are birouri, are secretare, are jurişti, are comisii speciale care mutilează legile justiţiei. Până şi cu ocazia funeraliilor Regelui lucrau până noaptea. Formidabil, ce energie, spărgători de normă cu adevărat! Da?! Deci ei fac numai asta de dimineaţă până seara.

Noi ce facem?! Noi ne ducem la slujbă, noi stăm în birourile nostre unde suntem angajaţi, noi suntem abătuţi de la vocaţiile noastre, nu suntem lăsaţi să dormim liniştit. Ne sculăm cu griji pe creier. Nu avem pârghii ale puterii altele decât să stăm în ploaie şi în ger. Noi suntem mulţi, dar suntem ocupaţi cu altceva, ei sunt puţini dar nu fac decât asta", a declarat Gabriel Liiceanu.