Liga I. Victor Piţurcă după remiza cu Chindia Tîrgovişte: 'Este inadmisibil! Am jucat cu un om în plus şi n-am câştigat.'

Cele două formaţii s-au anulat reciproc în etapa cu numărul 16 a Ligii I de fotbal disputat sâmbătă pe Stadion 'Ilie Oana' - Ploieşti, cei care şi-au trecut numele pe lista marcatorilor fiind Ovidiu Bic (61), respectiv Octavian Benga (64, autogol), scor final 1-1 (0-0).
Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova 1-1 în  etapa a  16-a a Ligii I de fotbal.
Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova 1-1 în etapa a 16-a a Ligii I de fotbal. (Universitatea Craiova/facebook)

Chindia Târgovişte a remizat pe teren propriu în faţa oaspeţilor de la Craiova, Universitatea, scor final 1-1 (0-0), într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.

Gazdele au punctat primii prin Ovidiu Bic (61), care a tras puternic din afara careului de şaisprezece metri drept în plasa goalkeeper-ului Pigliacelli, pentru ca după doar trei minute gruparea lui Victor Piţurcă să reintre în cărţi graţie autogolului lui Octavian Benga, care a deviat decisiv mingea şutată de Alexandru Cicâldău (64), din lovitură liberă.

"Dacă nu reuşeşti să marchezi la începutul jocului şi când ei sunt în zece, asta se întâmplă. Au jucat mai bine, pe alocuri, în inferioritate decât noi, trebuie să fim mulţumiţi cu acest egal. Probabil dacă nu egalam rapid, pierdeam meciul. Sunt supărat pentru tot ce s-a întâmplat în teren. Este inadmisibil! Am jucat cu un om în plus şi n-am câştigat.

Nu este nicio presiune! Era un joc de fotbal după un meci foarte bun (victoria cu Dinamo, scor 4-1), dar nu am reuşit să ne concentrăm. Aveam aşteptări mai mari de la fotbaliştii mei. Psihic nu stăm bine. Dacă nu eşti concentrat, poţi să ratezi, cum au ratat Mihăilă, Cosic şi alţi jucători", a declarat Victor Piţurcă potrivit TV Telekom Sport."

Cu Viorel Moldovan pe banca tehnică, gruparea din Târgovişte a evoluat în zece oameni din minutul 28, după ce sârbul Josip Ivanic a primit cartonaş roşu după o intrare neregulamentară asupra lui Mihai Bălaşa.

"Îmi felicit băieţii pentru că au fost senzaţionali! Să joci în inferioritate numerică mai bine de o oră nu este uşor. Ne-am fi dorit să câştigăm această partidă, dar, ţinând cont de contextul meciului, fotbaliştii mei au fost incredibili", a comentat la rândul său Moldovan.

Universitatea Craiova a contabilizat în ultimele cinci etape o victorie, trei egaluri şi un eşec în timp ce Chindia are două egaluri şi două eşecuri în ultimele patru etape.

ECHIPELE DE START

Chindia: Aioani - Martac, Benga, Leca, Neciu - Negut, Rata, Bic, Yameogo - Ivancic, Dumiter
Rezerve: D. Moldovan - C. Dinu, Novac, L. Mihai, Vodut, D. Dumitrascu
Antrenor: Viorel Moldovan

Craiova: Pigliacelli - Vladoiu, Balasa, T. Ferreira, Bancu - Ivanov, Cicaldau, Cosic - Barbut, Ivan, Mihaila
Rezerve: A. Marinescu - Vatajelu, Acka, Qaka, Al. Ionita, L. Nitu, Zakaric
Antrenor: Victor Piturca

Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: George Rădulescu (Bucureşti)
Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) - CCA, Ioan Mironaş (Piatra Neamţ) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport