Liga I. Universitatea Craiova, victorie la limită în faţa echipei Astra Giurgiu

Gruparea din Bănie şi-a adjudecat toate cele trei puncte puse în joc graţie reuşitei lui Elvir Koljic (min. 18), meci desfăşurat duminică, în prima etapă din faza play-off a Ligii I de fotbal.
(LLUIS GENE / AFP / Getty Images)

Universitatea Craiova a obţinut o victorie foarte importantă duminică seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'', în faţa formaţiei Astra Giurgiu, scor 1-0 (1-0), primul meci din play-off cucerit de olteni, care graţie celor trei puncte adjudecate s-au apropiat la doar 4 puncte de liderul CFR Cluj.

Protagonistul serii a fost atacantul bosniac Elvir Koljic, care a reuşit să aducă singura modificare pe tabela de marcaj în minutul 18 al întâlnirii, după o acţiune a lui Valentin Mihăilă.

De menţionat că formaţiei pregătite de Costel Enache i-a fost refuzat un penalty în urma unui henţ al lui Nicuşor Bancu (68) în careul de şaisprezece metri, totodată giurgiuvenii terminând partida în zece oameni după eliminarea lui Risto Radunovic (79), care a primit cartonaş roşu pentru fault comis în postura de ultim apărător la Cristian Barbut.

CSU Craiova este acum pe locul 2 în play-off, cu 26 de puncte, în timp ce Astra, care venea după zece etape consecutive fără înfrângere (şase victorii şi patru egaluri), rămâne pe poziţia a 4-a, cu 21 de puncte.

Echipele de start

Craiova: Pigliacelli - Martici, Kelici, T. Ferreira, Bancu- Cicâldău, Mateiu - Barbut, Mihăilă, Drăghici - Koljici
Rezerve: I. Popescu, Donkor, Radoslav, Briceag, Bic, Fortes, A. Cristea
Antrenor: Devis Mangia

Astra: Lazăr - Butean, Cestor, Bejan, Radunovic - Begue, Mrzljak, Romario, V. Gheorghe - Daogari, Llullaku
Rezerve: Santos, Erico, Biceanu, Roşu, Balaure, Moise, Hambo
Antrenor: Costel Enache

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti)
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Adrian Ionescu (Bucureşti) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport