Liga I. FCSB, egalată de Gaz Metan Mediaş în ultima fază a meciului

Gruparea stelistă a avut parte de ghinion în etapa a 4-a a fazei play-off, obţinând doar un punct din confruntarea cu medieşenii, după ce a fost egalată în ultima fază a duelului prin debutantul danez Thomas Juel-Nielsen (90+4).
FCSB - Gaz Metan Mediaş 2-2, în play-off -ul Ligii I.
FCSB - Gaz Metan Mediaş 2-2, în play-off -ul Ligii I. (FCSB/facebook)

FCSB a obţinut doar o remiză din confruntarea cu Gaz Metan Mediaş, în etapa cu numărul patru a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Partida disputată duminică seara pe Arena Naţională din Capitală s-a terminat cu scorul de 2-2 (1-0), marcatorii serii fiind Florin Tănase (12), Adrian Petre (90+3 - penalty), respectiv Sergiu Buş (58) şi Thomas Juel-Nielsen (90+4).

După un start excelent al roş-albaştrilor, care au reuşit să modifice rapid scorul de pe tabela de marcaj prin Florin Tănase (min.12), în urma unei acţiuni finalizată cu un şut superb, formaţia pregătită de Bogdan Vintilă s-a văzut egalată după revenirea de la vestiare prin Buş, care l-a învinns pe goalkeeper-ul Andrei Vlad în minutul 57.

FCSB care a rămas în zece oameni din min. 76 după eliminarea lui Tănase, după al doilea cartonaş galben, a mai punctat o dată prin Adrian Petre (90+3), din penalty, după o eroare a lui Marius Constantin, care a intrat neregulamentar la Adrian Niţă.

Bucuria steliştilor a fost de scurtă durată pentru că medieşenii au reuşit nesperat să egaleze la următoarea fază a jocului prin danezul Thomas Juel-Nielsen (90+4).

Pe FCSB acest rezultat îi îndepărtează şi mai mult de primul loc al clasamentului. În ultimele opt etape roş-albaştrii au înregistrat patru egaluri şi trei înfrângeri, în timp ce medieşenii nu au nicio victorie în play-off, ultimele trei partide incheindu-se la egalitate.

Au evoluat echipele:
FCSB: A. Vlad – Creţu, Miron, Perianu (Petre ’67), Pantea – Ov. Popescu, Vînă, Olaru (Niţă ’85) – Man (Popa ’58), Moruţan, Fl. Tănase.
Antrenor: Bogdan Vintilă
Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Butean, Larie (Nielsen ’83), M. Constantin – Droppa (Roşu ’78), Fofana – Ciocan, Chamed (Fernandes ’83), Valisar – S. Buş.
Antrenor: Dusan Uhrin
Cartonaşe galbene: Tănase ’75, ‘76, Vînă 90+2 / Fofana ’43, Larie ’48
Cartonaş roşu: Tănase ‘76
Arbitri: Andrei Chivulete - Valentin Avram, Andrei Constantinescu - Lucian Rusandu;
Observatori: Vasile Bratu (CCA), Constantin Stătescu (LPF)