Liga I. FCSB, doar rezultat de egalitate cu Chindia Târgovişte, scor 1-1

Gruparea din Bucureşti a reuşit să obţină doar un punct din confruntarea cu Chindia, desfăşurat sâmbătă seara pe Arena Naţională, meci din etapa a 26-a a Ligii I, ambele formaţii trecându-şi în cont câte un gol.
FCSB - Chindia Târgovişte, 1-1 (1-0), în etapa a 26-a a Ligii I de  fotbal.
FCSB - Chindia Târgovişte, 1-1 (1-0), în etapa a 26-a a Ligii I de fotbal. (FCSB/facebook)

Vicecampioana României - FCSB a înregistrat un nou rezultat nesatisfăcător în campionat. După eşecul cu Dinamo, elevii pregătiţi de Bogdan Vintilă s-a împiedicat de această dată de Chindia Târgovişte, sâmbătă seara, partidă din cadrul etapei cu numărul 26.

Gazdele au deschis rapid scorul prin fundaşul Andrei Miron (minutul 13), aflat la primul său meci în tricoul roş-albastru după transferul de la FC Botoşani. Acesta a marcat cu o lovitură de cap după un corner.

Totul a fost bine pentru cei din urmă până în minutul 90+1, moment când oaspeţii au restabilit egalitatea prin Filip Dangubic, acesta marcând la rândul lui în acelaşi stil.

FCSB a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie (două egaluri şi două eşecuri), având o singură victorie în 2020, 2-1 cu FC Voluntari. Ei se află pe poziţia a treia în clasament, cu 44 de puncte, la 5 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

De partea cealaltă, Chindia Târgovişte ocupă locul 10 cu 25 de puncte.

Au evoluat echipele:

FCSB: Vlad - Creţu, Miron, Planic, Soiledis - Olaru, Nedelcu, Tănase - Popa, Petre, Coman.
Antrenor: Bogdan Vintilă.

Chindia Târgovişte: Moldovan - Martac, Benga, Pitian, Corbu - Barbu, Rata, Bic, Piftor - Ivancic, Berisha.
Antrenor: Viorel Moldovan.

Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Bogdan Gheorghe (Bucureşti); arbitru de rezervă: Cătălin Popa (Piteşti)
Observatori: Irina Mirt (Bucureşti) - CCA, Aurel Beldeanu (Craiova) - LPF