Liga I. FC Voluntari, victorie la scor minim în faţa Politehnicei Iaşi

Formaţia ilfoveană a dispus cu scorul de 1-0 de moldoveni, meci din etapa a cincea a fazei play-out a Ligii I de fotbal, unicul gol al întâlnirii avându-l ca autor pe Mihai Căpăţînă (17 - penalty).
(CHRISTOF STACHE / AFP / Getty Images)

FC Voluntari a obţinut toate cele trei puncte din confruntarea de pe teren propriu cu Politehnica Iaşi, scor final 1-0 (1-0), disputat duminică în cadrul etapei a cincea a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Victoria ilfovenilor a fost decisă în urma unui penalty executat fără probleme de Mihai Căpăţână, în minutul 17, în urma unui fault comis de lituanianul Linas Klimavicius asupra nord-macedoneanului Marko Simonovski.

Ieşenii au încercat în mai multe rânduri să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj dar fără succes. Cea mai mare ocazie a oaspeţilor s-a petrecut în minutul 86 prin Andrei Cristea care a nimerit doar bara dintr-o poziţie excelentă.

FC Voluntari continuă astfel să arate în continuare forma bună din ultima perioadă, fiind neînvinsă de nouă etape (şapte victorii şi două egaluri).

În schimb Poli Iaşi ocupă ultimul loc în clasament, numărând o singură victorie în ultimele 17 etape.

Ambele meciuri directe din sezonul regulat s-au terminat la egalitate, 0-0 la Voluntari şi 2-2 la Iaşi.

FC Voluntari - CSM Politehnica Iaşi (1-0), Stadion ''Anghel Iordănescu'' - Bucureşti
A marcat: Mihai Căpăţînă (17 - penalty).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Paul Mincu (Bucureşti) - LPF