Liga I. FC Steaua Bucureşti, victorie tardivă în faţa celor de la CFR Cluj

Gruparea din capitală a trecut la scor minim de CFR Cluj, duminică, cu scorul de 1-0, partidă din etapa a 10-a a play-off-ul Ligii I la fotbal, ultimul meci din acest sezon pentru cele două echipe.
Arena Naţională din Bucureşti.
Arena Naţională din Bucureşti. (wikipedia.org)

FCSB a obţinut o victorie, duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în faţa celor de la CFR Cluj, trei puncte care nu mai ajută cu nimic pe stelişti, respectiv un derbi care s-a jucat fără miză, după ce clujenii deveniseră campionii actualei stagiuni încă de săptămâna trecută după succesul de acasă cu CSU Craiova (1-0). Roş-albaştrii vor termina pe locul 2.

Unicul gol al întâlnirii a aparţinut lui Filipe Teixeira (minutul 53), care a marcat spectaculos din foarfecă.

Întâlnirea celor două formaţii titrate de la noi din ţară nu a fost lipsită de ocazii de poartă, un joc frumos arătat de jucătorii ambelor echipe, care ar fi putut să puncteze încă de cel puţin două ori - un penalty ratat de Ioan Hora (50) - stelistul luând la ţintă bara transversală, respectiv fundaşul francez Kevin Boli, care a nimerit la rândul lui bara porţii apărate de Vlad (15).

Echipele de start:

FCSB: A. Vlad - R.Benzar, I.Cristea, Bălaşa, J. Morais - Nedelcu, Teixeira - Man, Tanase - Fl. Coman - Hora.
Rezerve: Bălgrădean, Moruţan, Rusescu, M. Roman, Fl. Matei.
Antrenor: Mihai Teja.

CFR Cluj: Arlauskis - Cr.Manea, A. Mureşan, Boli, Peteleu - Males, Hoban, Djokovic - Costache, Omrani, Păun.
Rezerve: Collado, Ispas, Lang, Moutinho, Itu, Ioniţă, Petrila.
Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) - CCA, Mihai Stancu (Bucureşti) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport