Liga I. Dinamo Bucureşti, eşec usturător pe teren propriu în faţa celor de la CFR Cluj (0-3)

"Mă doare când văd că nu reuşim să realizăm în ce situaţie suntem.. Jucătorii trebuie să înţeleagă, chiar o să-i întreb: ‘care vreţi să mă jucaţi, bine, dacă nu, o să băgăm jucătorii tineri şi asta e!’ Poate pe unii nu îi interesează şi vor să plece" - Mircea Rednic.
(FABRICE COFFRINI / AFP / GettyImages)

CFR Cluj a obţinut un scor mare pe terenul grupării din Ştefan cel Mare - Dinamo Bucureşti, marţi seara, campioana impunându-se la la scor de neprezentare 3-0 (1-0), meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

Oaspeţii, care de 11 etape sunt fără înfrângere, şi-au asigurat cele trei puncte puse în joc graţie lui Adrian Păun (35), Juan Emanuel Culio (51 - penalty), respectiv George Ţucudean (83).

"În prima repriză, până la gol, a fost o repriză echilibrată, am avut o ocazie cu Popa şi ca la fiecare meci facem greşeli. E greu de explicat cum iei gol de pe linia de corner. Începem a doua repriză cu un penalty aiurea. Să ataci decisiv la experienţa lui Katsikas... Echipa a jucat, ne-am creat două ocazii mari de marca şi după, pe un contraatac, au făcut 3-0. Greşelile arbitrilor fac parte din joc. Nu are rost să vorbim despre arbitraje." a declarat tehnicianul 'câinilor' Mircea Rednic.

Dinamo, care şi în tur au cedat cu 1-3, a înregistrat în ultimile patru etape două egaluri şi două eşecuri, şi se pregăteşte probabil de un nou final de sezon în care se va lupta în play-out pentru evitarea retrogradării.

În schimb CFR Cluj, graţie acestei victorii se distanţează în fruntea clasamentului Ligii I de urmăritoarele sale, FCSB, respectiv Viitorul Constanţa.

Au evoluat echipele:

Dinamo: Penedo - Sorescu, M. Popescu, Katikas, R. Grigore - Gomelt - Zenke, Nistor, Ait Atmane, Salomao - Popa
Rezerve: Esanu, Neicutescu, Pesici, Hanca, Moldoveanu, Montini, Ciobotariu

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Bordeianu, Djokovici, Culio - Păun, Ţucudean, Deac
Rezerve: Fernandez, Lang, Peteleu, Moutinho, Al. Ioniţă II, Costache, Tambe FC Dinamo Bucureşti - FC CFR 1907 Cluj 0-3 (0-1stadion Dinamo - Bucureşti

Arbitru: Marius Avram (Bucureşti); arbitru de rezervă: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: George Rădulescu (Bucureşti)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF