Liga I. Daniel Pancu (CSM Poli Iaşi), după eşecul la limită cu FC Botoşani: 'Am jucat acel meci cu jucători pozitivi la coronavirus!'

Antrenorul formaţiei ieşene, a anunţat, vineri, în cadrul unei conferinţă de presă desfăşurată online, că o parte dintre jucătorii săi au evoluat infectaţi cu COVID-19 în meciul cu FC Botoşani de luni, pierdut cu 0-1, din etapa a 17-a a campionatului intern.
Antrenorul de fotbal Daniel Pancu.
Antrenorul de fotbal Daniel Pancu. (FC Politehnica Iasi/facebook)

Antrenorul echipei de fotbal CSM Poli Iaşi, Daniel Pancu a mărturisit că o parte din lotul pe care-l pregăteşte este pozitiv la virusul Wuhan, unii dintre aceştia fiind folosiţi în duelul cu FC Botoşani - partidă din cadrul etapei cu numărul 17 a Ligii I.

"Noi venim după o dezamăgire foarte mare (n.r. - înfrângerea cu FC Botoşani). Am fost dominaţi clar de o echipă de acelaşi nivel valoric, nu puteam să dăm nici măcar o pasă lungă de 30-40 de metri, şi nu găseam cauzele. Apoi, din păcate, le-am găsit. A doua zi dimineaţă, după meci, am făcut testarea şi au căzut unul câte unul. Şi atunci am aflat că am jucat acel meci cu jucători pozitivi (n.r. - la coronavirus), iar asta explică tot ce s-a întâmplat în repriza a doua cu Botoşani. Şi nu am pierdut doar jucători, am pierdut şi aproape întreg staff-ul tehnic. Dar sunt situaţii prin care orice echipă trece, va trebui să ne descurcăm. Astfel, toată supărarea mea pe jucători pentru înfrângerea cu FC Botoşani s-a transformat în dragoste. Pentru că e clar că jucătorii de aici au un caracter fantastic şi e imposibil să nu reuşim cu astfel de caractere", a declarat fostul internaţional român.

"Nu e vorba numai că pierdem jucătorii pentru 4-5 jocuri, problema este cum reintră ei în formă. Acesta e momentul cel mai greu. Iar unuia dintre jucători, nou-venit, care nu jucase de foarte multă vreme, voiam să îi dăm minute, să se integreze, dar acum va sta două săptămâni numai în casă", a continuat Pancu.

De la începerea pandemiei foarte mulţi jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I şi Liga a II-a, respectiv arbitri, au fost infectaţi cu virusul comunist, ce a rezultat în amânarea şi reprogramarea mai multor meciuri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport