Liga I. CFR Cluj câştigă la scor uriaş în faţa celor de la FC Botoşani

"Botoşani a început bine, dar, per total, scorul este mincinos. Meritam să dăm cel puţin opt goluri. Îmi pare rău de golul primit pentru că vom câştiga campionate dacă nu luăm gol." - Dan Petrescu, tehnicianul ceferiştilor.
Victorie la scor pentru campioni! CFR Cluj - FC Botoşani 4-1
Victorie la scor pentru campioni! CFR Cluj - FC Botoşani 4-1 (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)

CFR Cluj a obţinut o victorie memorabilă, sâmbătă, pe Stadionul 'Dr. Constantin Rădulescu' - reşedinţă de judeţ, în faţa formaţiei FC Botoşani - un prim eşec înregistrat de elevii pregătiţi de Marius Croitoru, care erau neînvinşi după şase etape, cu două victorii şi patru egaluri.

Ceferiştii, la rândul lor neînvinşi în actuala stagiune, au marcat nu mai puţin de patru goluri în poarta botoşănenilor, scor 4-1 (3-0), meci din etapa a 7-a a Ligii I de fotbal, şi în care protagoniştii principali au fost Michael Pereira (18), Ciprian Deac (25, 73 - penalty), Adrian Constantin Păun (36), respectiv George Câmpanu (79).

Gruparea lui Dan Petrescu a arătat o formă maximă, alături de un joc frumos, chiar dacă în primul unsprezece nu au fost prezenţi toţi titularii, menajaţi pentru returul cu Slavia Praga din play-off-ul UEFA Champions League. Este o victorie care o ajută să-şi păstreze în continuare prima poziţie în fruntea primului eşalon competiţional fotbalistic de la noi din ţară.

"Botoşani a început bine, dar, per total, scorul este mincinos. Meritam să dăm cel puţin opt goluri. Îmi pare rău de golul primit pentru că vom câştiga campionate dacă nu luăm gol. Jocul lui Botoşani este foarte ofensiv. Dacă rămâne cu lotul ăsta şi cu antrenorul ăsta, nu are cum să piardă play-off-ul", a declarat fostul internaţional la conferinţa de presă de după meci.

Echipele de start:

CFR: Arlauskis - Peteleu, Burca, Mureşan, Camora - Hoban, Itu, Păun- Deac, Costache, Pereira.

Botoşani: Hankic - Harut, Miron, Chindriş, Holzmann-Rodriguez, Papa - Ongenda, Golofca, Ofosu - Andronic.

Arbitru: Marcel Bîrsan; arbitri asistenţi: Valentin Avram, Mircea Orbuleţ; arbitru de rezervă: Andrei Antonie (toţi din Bucureşti)
Observatori:
Zoltan Szekely (Baia Mare) - CCAIoan Bogdan (Arad) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport