Liga Campionilor. Lotul cu care va aborda Reghecampf returul cu Manchester City

Steaua Bucureşti a plecat, marţi, spre Manchester, acolo unde va disputa returul din play-off-ul UCL, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf având nevoie de un miracol pentru a putea întoarce rezultatul înregistrat în tur.
(FC Steaua Bucureşti/facebook)

Gruparea din Ghencea va trebui să fie în cea mai bună formă miercuri 24 august - 21,45, ora României, zi în care roş-albaştri vor întâlni echipa antrenată de faimosul spaniol Pep Guardiola, meci din play-off-ul Champions League. Formaţia engleză Manchester City s-a impus în turul de la Bucureşti la scorul uriaş de 0-5 în faţa formaţiei patronate de Gigi Becali.

Chiar dacă fostul tehnician al FC Barcelona şi Bayern München va aborda meciul cu mai puţini titulari, va fi aproape imposibil pentru elevii antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf să întoarcă rezultatul de pe Arena Naţională, dar conform declaraţiilor lui Helmuth Duckadam - preşedintele Steaua, se aşteaptă ca jucătorii să facă cel puţin o figură frumoasă.

"Să încercăm să facem un joc cât mai bun. Calificarea e jucată, nu suntem absurzi, dar faptul că întâlnim o echipă aşa puternică e un avantaj pentru noi. Nu mi-e frică, în momentul în care pierzi aici cu 5-0 de ce să-mi mai fie frică, sunt convins că băieţii au învăţat lecţia dată la Bucureşti. Diferenţa de valoare e clară, dar noi încercăm să scoatem ce e mai bun. Nu prea avem alţi jucători, cei nou veniţi nu au drept de joc", a declarat 'Eroul de la Sevilla', la plecarea spre Manchester.

Steaua nu va putea folosi la meciul cu Manchester City, pe De Amorim, Boldrin şi Florin Tănase, aceştia neavând drept de joc.

Lotul pentru returul cu Manchester se prezintă astfel:

Portari: Niţă, Cojocaru
Fundaşi: Simion, Mitrea, Tamaş, Momcilovic, Ovidiu Popescu
Mijlocaşi: Hamroun, Stanciu, Muniru, Vâlceanu, Aganovic, Achim, Dan Popescu, Enache, Bourceanu, Popa, De Amorim, Boldrin
Atacanţi: Tudorie, Florin Tănase

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport