Liga Campionilor. Dan Petrescu, despre partida de miercuri cu Celtic Glasgow din turul trei preliminar

"E clar că noi vrem o victorie, dar important este să nu luăm gol. Nu ştiu cum să facem chestia asta, însa sper să marcăm un gol." - Dan Petrescu, antrenorul grupării CFR Cluj.
Antrenorul român Dan Petrescu.
Antrenorul român Dan Petrescu. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)

Miercuri seara va avea loc meciul de fotbal dintre formaţiile CFR Cluj şi Celtic Glasgow din prima manşă a turului trei preliminar al celei mai importante competiţii fotbalistice inter-cluburi din Europa, UEFA Champions League.

Iată ce a declarat Dan Petrescu, tehnicianul ceferiştilor, în cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei cu gruparea scoţiană.

"La meciurile de acasă e foarte bine să nu primeşti gol, dar nici eu nu ştiu cum să facem să nu primim gol. Trebuie ca Arlauskis să prindă o zi fantastică, apărarea la fel, să avem şi puţin noroc, poate chiar mai mult, pentru că sigur ocazii vor fi de partea lor, pentru că au prea multă calitate şi o să vă convingeţi de asta mâine pe viu. Nu ştiu dacă poate fi surprinsă pe contraatac Celtic, dar în ultimele 5 meciuri nu prea au arătat slăbiciuni, au arătat numai calităţi.

Nu e uşor să baţi campioana Bosniei şi a Estoniei cu 5-0, 7-0 sau cu cât au bătut, i-au bătut de i-au rupt pe toţi. Chiar dacă nivelul e mai slab, au arătat că sunt o echipă mare, arată ca o echipă mare în momentul ăsta. Noi trebuie să facem un miracol ca să-i eliminăm. Ar fi un miracol. Aş asemăna cu perioada în care am câştigat campionatul cu Unirea (Urziceni) la ce echipă au ei acum. Asta este realitatea, după ce am văzut cinci meciuri oficiale ale lor. Ăla a fost un miracol cu Unirea, şi asta ar fi un alt miracol după părerea mea", a declarat fostul internaţional.

Partida de pe stadionul ''Dr. Constantin Radulescu'' din Cluj-Napoca este programată să înceapă la orele 21:00 şi-l va avea la centru pe arbitrul sârb Srdjan Jovanovic, acesta urmând a fi ajutat de asistenţii Uros Stojkovic şi Milan Mihajlovic, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Novak Simovic.