Liga Campionilor. Bayern München - Real Madrid şi Liverpool - AS Roma, în lupta pentru calificarea în finală

În urma tragerii la sorţi efectuate vineri, la Nyon (Franţa), au fost stabilite ordinea de joc a celor patru echipe rămase în competiţie, care se vor duela pentru calificarea în ultimul act din 26 mai de la Kiev.
(Fabrice Coffrini / EuroFootball / Getty Images)

Potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri, la Nyon, gruparea bavareză Bayern München va ţine piept în prima manşă a semifinalei UCL, campioanei en-titre Real Madrid, în timp ce formaţia engleză FC Liverpool o va avea ca adversară pe AS Roma. Partidele sunt programate pe 24 aprilie - München, respectiv 25 aprilie - Liverpool, urmând ca returul să se joace pe 1 şi 2 mai, la Madrid şi Roma.

Finala este programată în data de 26 mai, pe Stadionul Olimpic din Kiev.

În ediţia trecută a Ligii Campionilor, madrilenii o eliminaseră în sferturi pe Bayern, după 2-1 la München şi 4-2 (după prelungiri) la Madrid, având acum ocazia să-şi ia revanşa, iar Liverpool şi Roma vor reedita finala Cupei Campionilor din 1984, câştigată atunci de ''cormorani'' la loviturile de departajare, pe terenul celor din urmă.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport