Liderul PNL Constanţa, revoltat: "Delirul lui Dragnea transformă România într-un spital de nebuni!"

Preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, a reacţionat dur după ce liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut că a fost victima unei tentative de asasinat, ecuaţie în care au intrat patru străini şi numele miliardarului George Soros.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderii PSD trebuie să se delimiteze public de preşedintele lor Liviu Dragnea, care a demonstrat prin declaraţiile halucinante privind aşa-zisul atentat la viaţa sa că este o persoană total iresponsabilă şi că riscăm să transforme întreaga ţară într-un spital de nebuni, a transmis miercuri, în cadrul unui comunicat de presă, deputatul Bogdan Huţucă, preşedintele PNL Constanţa.

"În orice societate normală, astfel de declaraţii ar fi ridicat nivelul de alertă la cel mai mare grad. De această dată, atât instituţiile care se ocupă cu protecţia demnitarilor şi a cetăţenilor români cât şi publicul au reacţionat cu glume şi ironii, ceea ce demonstrează că toată lumea s-a obişnuit cu astfel de minciuni gogonate. Liderul PSD ne-a declarat că tentativa de asasinat a fost cercetată, însă a fost repede contrazis de Parchetul General care a anunţat public că nu a existat nicio investigaţie care să vizeze astfel de fapte", a declarat Bogdan Huţucă.

Liberalul susţine că, prin astfel de declaraţii iresponsabile, Dragnea acoperă de ridicol nu doar PSD ci chiar România, în contextul în care toată media internaţională comentează acum declaraţiile liderului PSD privind aşa-zisul asasinat.

"Liderii PSD au obligaţia de a pune capăt cât mai repede delirului celui care conduce de facto Parlamentul şi Guvernul României, ce a reuşit în doar câteva minute să atace la grămadă companii private, parteneri strategici ai României şi instituţiile statului român. Devine tot mai clar că Liviu Dragnea a devenit un personaj care şi-a pierdut busola şi care este gata să transforme România într-un spital de nebuni, după chipul şi asemănarea domniei sale", a precizat Bogdan Huţucă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne