Liderul PMP: Sunt profund şocat! Aceşti oameni duc România pe muchia prăpastiei, e o guvernare toxică

România nu mai poate rămâne în această stare, confiscată de o gaşcă care şi-a propus să distrugă totul, a transmis liderul PMP, care crede că a venit momentul să fie dat jos Guvernul Dăncilă.
Eugen Tomac
Eugen Tomac (Epoch Times România)

Este momentul ca această "guvernare toxică a României" să fie trimisă acasă prin moţiune de cenzură, a afirmat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PMP, Eugen Tomac.

"Sunt profund şocat de modul cum răspunde PSD la MCV şi la rezoluţia Parlamentului European. Aceşti oameni sunt nişte turmentaţi. Oameni politici care şi-au pierdut orice simţ al raţiunii şi nu mai au nimic în comun cu realităţile ţării noastre şi cu statutul pe care-l are România în Europa. La ora actuală, coaliţia care conduce România a trecut peste linia roşie", a declarat Tomac, citat de Agerpres.

Liderul PMP a amintit şi de avertismentul făcut de comisarul european Corina Creţu, potrivit căruia ieşirea României din Uniunea Europeană se poate transforma într-o catastrofă naţională.

"Este un semnal cât se poate de clar că despre aşa ceva se discută la Bruxelles. Iar aceşti oameni care nu se mai trezesc din beţia puterii şi din lupta lor cu închipuitul stat paralel duc România pe muchia prăpastiei şi vom avea costuri mari de plătit. Situaţia este absolut îngrijorătoare şi ne preocupă la modul cel mai sincer să încercăm să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a scăpa de această guvernare toxică, ruptă complet de orice realitate şi care, mai nou, a trecut la un plan agresiv de izolare a României. Să răspunzi prin gesturi obscene unor mesaje clare care arată că actualul guvern, actuala coaliţie aflată la putere se află pe o cursă în contrasens în relaţia cu Bruxelles-ul, este ceva dincolo de real. A sosit momentul să trimitem acasă Guvernul Dăncilă", a precizat Tomac.

Potrivit şefului PMP, românii au dreptul de a sărbători, pe 1 Decembrie, Centenarul Marii Uniri, într-o atmosferă fără tensiune, fără aceste "ieşiri necontrolate" ale unor "politicieni disperaţi".

"Îmi doresc foarte mult ca, în această lună, să resetăm întreaga scenă politică, pentru că România nu poate rămâne captivă unor interese extrem de clare. Dragnea este disperat la această oră să îşi găsească modalităţi prin care să îşi cumpere sau să obţină libertatea mult visată. Nu este problema noastră că a ajuns în această situaţie, dar un om de stat nu târa o întreagă ţară într-o epopee care îl vizează strict pe dânsul. România nu mai poate rămâne în această stare, confiscată de o gaşcă care şi-a propus să distrugă totul", a punctat Tomac.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne