Liderul PMP: Senatul a adoptat tacit reducerea numărului de parlamentari la 300

Senatul României a adoptat reducerea numărului de parlamentari la 300, şi-a exprimat satisfacţia preşedintele PMP Eugen Tomac, care face apel la deputaţi să dea undă verde iniţiativei depuse de partidul său.
Eugen Tomac
Eugen Tomac (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Proiectul de lege depus de PMP privind reducerea numărului de parlamentari la 300 a fost adoptat tacit de către Senat, a anunţat luni, pe pagina sa de Facebook, liderul partidului Eugen Tomac.

"În plină campanie pentru un nou referendum, iată că este posibil să punem în aplicare rezultatul referendumului din 2009 privind reducerea numărului de parlmanentari la 300. Chiar dacă tacit, chiar dacă atât de târziu. Actuala putere are acum ocazia de a demonstra că nu doar mimează preocuparea faţă de respectarea voinţei poporului exprimată prin referendum, ci chiar o face", a declarat Eugen Tomac.

Potrivit preşedintelui PMP, corect ar fi ca săptămâna viitoare să fie pe ordinea de zi, în plenul Camerei Deputaţilor, această iniţiativă legislativă pentru a da votul final pentru adoptarea ei.

"Abia atunci vor fi credibili în mesajele pe care le transmit zilele acestea referitoare la referendumul convocat pentru 6-7 octombrie", a subliniat Eugen Tomac.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne