Lideri PSD, întâlnire de gradul zero cu protestatarii. Nicolicea, reacţie acidă [VIDEO]

foto
foto

Mai mulţi social-democraţi au fost întâmpinaţi de protestatari luni seara, la intrarea în Clubul Floreasca din Capitală, unde fuseseră invitaţi "să sărbătorească într-o atmosferă colegială recentele aniversări şi onomastici din partid."

Printre liderii PSD care au interacţionat cu protestatarii a fost şi celebrul Eugen Nicolicea.

Atunci când un protestatar l-a întrebat de ce legile Justiţiei sunt "favoarea infractorilor", liderul PSD a reacţionat sec: "Nu înţelegi dumneata treaba asta".

"Nici dumneavoastră nu înţelegeţi, de aia au ieşit atât de proaste. Nici dvs. nu înţelegeţi, domnule Nicolicea", a venit replica din partea manifestanţilor.

Comentariul nu a fost deloc pe placul lui Nicolicea, care a făcut un gest de dezaprobare cu mâinile şi a intrat în Clubul Floreasca.

Şi Doina Pană, fostul ministru al Mediului, a fost luată la întrebări de protestatari.

"Doamna ministru, i-aţi adus cadou şi cătuşele domnului Dragnea?"

"Vă place că vi se strigă pe stradă hoţilor, infractorilor?"

"Sunteţi un grup infracţional organizat."

Deputatul Petre Florin Manole a fost şi el vizat:

"Aveţi venit aici la infractorul Dragnea să îi cântaţi la mulţi ani?"

"Un politician de la partidul penalilor."

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne