Lider USR: Nicuşor Dan ar trebui să fie singurul candidat al întregii Opoziţii în cursa pentru Primăria Capitalei

Nicusor Dan
Nicusor Dan (Epoch Times România)

Liderul grupului USR din Camera Deputaţilor, Stelian Ion, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă la Parlament, că, în opinia sa, deputatul Nicuşor Dan ar trebui să fie singurul candidat al Opoziţiei la alegerile pentru Primăria Capitalei.

“Pe această chestiune vom discuta în partid. Fiecare dintre membrii USR are o opţiune în acest sens. Nu s-a luat o decizie. Eu pot spune doar o părere personală. Ar fi bine ca Nicuşor să fie singurul candidat al întregii opoziţii la primăria Capitalei pentru că are cele mai mari şanse – aşa cum apar lucrurile”, a precizat Stelian Ion.

Liderul USR a subliniat că nu doreşte o repetare a “ceea ce s-a întâmplat la alegerile anterioare, când, dacă ar fi existat înţelepciune, atunci Nicuşor Dan ar fi fost primar general al Capitalei”.

De asemenea, Stelian Ion a afirmat că nu vede o problemă în faptul că cei de la PLUS, colegii de alianţă ai USR, l-au desemnat deja pe Vlad Voiculescu drept candidat în cursa pentru PMB.

“Ar fi vorba de o competiţie – care dintre cei doi ar avea cele mai mari şanse – şi mi se pare absolut firească o asemenea competiţie. Chiar îmi doresc ca cel care are cele mai mari şanse să fie nominalizat pentru această candidatură”, a conchis liderul USR.

Reamintim că Nicuşor Dan a anunţat că s-a înscris în competiţia internă din USR pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Capitalei. Deşi nu mai este membru USR, partid pe care l-a fondat, Nicuşor Dan afirmă că are sprijinul simpatizanţilor pentru că el este persoana potrivită “să scoată Bucureştiul din ghearele animalului politic nefast, Firea-PSD”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne