Lider USR, ieşire dură: Şerban Nicolae prezidenţiabil? Un impostor agresiv scăpat la microfon, valetul lui Iliescu

Şerban Nicolae
Şerban Nicolae (Epoch Times România)

Senatorul USR Mihai Goţiu a lansat un atac dur la adresa PSD-ului după ce liderul partidului de la guvernare, Viorica Dăncilă, a anunţat că va lua în serios toate candidaturile la preşedinţie anunţate de către social-democraţi, inclusiv pe cea a lui Şerban Nicolae.

„Ştirea asta e de zece ori mai tare decât toate poantele cu CEX-ul/SEX-ul de la PSD, lansate după gafa d-nei Dăncilă. După aproape trei decenii în care a dominat politica din România (efectele le simţim zilnic), asta e tot ce poate propune PSD pentru cea mai importantă funcţie în stat? Un valet al lui Iliescu, un şofer de corupţi ajuns să le reprezinte interesele în Parlament, un impostor agresiv, scăpat la microfon. Un personaj care, dacă ninge în mijlocul verii, vine să ne bată obrazul în plenul Senatului, că asta e dovadă că nu există încălzire globală (!)”, a scris Goţiu pe pagina sa de Facebook.

Liderul USR a opinat totodată că „problema nu e cu Şerban Nicolae”.

„Faptul că ideea unei asemenea candidaturi din partea PSD la alegerile prezidenţiale este luată în serios e partea cea mai nasoală. Mi se chirceşte stomacul la gândul unei campanii electorale în care impostura agresivă a lui Şerban Nicolae ar ajunge să fie etalată de dimineaţa până noaptea pe la toate televiziunile. Brrrr! Până la urmă, nu este, însă, de mirare. Un partid de tip medieval, clientelar, în care obedienţa şi loviturile pe la spate sunt singurele moduri în care poţi promova, nu avea cum să nu ajungă, mai devreme sau mai târziu, la un asemenea rezultat – ca un personaj ca Şerban Nicolae să fie luat în serios atunci când se auto-propune candidat pentru Cotroceni”, este de părere senatorul opoziţiei.

În final, Goţiu avertizează că în situaţia dată, „există, însă, şi o parte plină a paharului: dacă Şerban Nicolae îşi va reprezenta partidul la prezidenţiale nu cred că va mai fi vreun cetăţean cu toate ţiglele pe casă, care să-şi mai închipuie că PSD s-ar putea reforma şi să facă şi ceva bun pentru ţara asta”.