Lider PSD: Să nu mai pierdem timpul cu tot felul de experimente, s-o convingem pe Firea să candideze la Cotroceni

Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Preşedintele PSD Slatina, Emil Moţ, primar al localităţii, le propune colegilor săi să o convingă pe Gabriela Firea să candideze la Cotroceni, astfel încât partidul să nu mai piardă timpul cu "tot felul de experimente şi încercări".

"Sunt şi eu preocupat, ca toţi colegii, de modul în care vom aborda alegerile prezidenţiale, după eşecul usturător de la europarlamentare. Avem nevoie de un candidat credibil, capabil şi să transmită un mesaj puternic către marea masă de nehotărâţi, dar să şi mobilizeze electoratul PSD. Mă întâlnesc zilnic cu colegi, cu oameni simpli, fără funcţii politice, care mă întreabă deschis cine va fi candidatul nostru pentru Cotroceni. Le spun tuturor, aşa cum mi s-a spus şi mie, că vom face un sondaj de opinie în urma căruia va fi desemnat cel mai bine plasat coleg, dintre cei care şi-au anunţat intenţia să candideze. Dar, sunt întrebat şi întreb şi eu la rândul meu, de ce să-i măsurăm doar pe cei care şi-au manifestat dorinţa de a candida?", a declarat Emil Moţ.

Primarul Slatinei a transmis că, pe lângă Eugen Teodorovici, Şerban Nicoale, Liviu Pleşoianu, Mihai Fifor sau Ecaterina Andronescu, poate sunt alţi colegi din PSD care stau mult mai bine şi care chiar dacă nu doresc în acest moment să se înscrie în competiţie, ar putea fi convinşi să o facă.

"Este cazul dnei Primar General Gabriela Firea, care vedem cu toţii că de ani buni se află pe primele poziţii în toate sondajele de opinie, în ce priveşte încrederea. Ori e mult mai uşor să transformi în voturi o zestre semnificativă de încredere şi notorietate, decât să le clădeşti pe toate de la zero sau oricum de undeva de jos. Eu cred că în acest moment nu facem altceva decât să pierdem timpul cu tot felul de experimente şi încercări, în loc să încercăm să maximizăm cea mai bună variantă pe care o avem şi s-o convingem pe dna Firea să candideze! Ar fi un semnal extraordinar pentru tot partidul şi ar crea acea emulaţie de care avem nevoie pentru a da, după atâţia ani, Preşedintele Ţării!", a conchis Emil Moţ.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne