Lider PSD exclus din partid. Ţuţuianu: "N-a pupat inelul de Plumb. PSD s-a transformat într-o SRL pe care vor s-o falimenteze"

PSD a operat o nouă "mazilire" în Dâmboviţa. Preşedintele Consiliului Judeţean a fost exclus din partid. Frâiele organizaţiei au fost preluate de însăşi Rovana Plumb.
Rovana Plumb
Rovana Plumb (Epoch Times România)

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a fost exclus din PSD, sâmbătă, în urma unei decizii luate de Comitetul Executiv al PSD Dâmboviţa. Ulterior, Rovana Plumb, desemnată preşedinte interimar al organizaţiei Dâmboviţa, a criticat dur activitatea lui Comănescu.

"A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sunt foarte multe întârzieri (..). Au fost identificate disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016. Toate obiectivele acestea trebuiau să fie continuate, o parte realizate. Nu a informat niciodată de când a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean organizaţia de partid prin BPJ, al cărui membru este, care sunt progresele înregistrate sau nu la nivelul Consiliului Judeţean. Acestea sunt o parte dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri de către Comitetul Executiv", a declarat preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, citată de Agerpres

Ministrul Plumb a mai anunţat că PSD îl susţine pe Alexandru Oprea pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, funcţie pe care Oprea a mai deţinut-o şi a anunţat că pe 15 martie va avea loc Conferinţa extraordinară de alegeri în cadrul organizaţiei Dâmboviţa, la eveniment urmând să fie prezenţi Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă.

Vestea "mazilirii" lui Comănescu a stârnit remarci acide din partea fostului pesedist Adrian Ţuţuianu, exclus din partid anul trecut pentru critici la adresa lui Liviu Dragnea.

"L-au exclus pe preşedintele CJ Dâmboviţa pentru că n-a pupat inelul de Plumb. PSD s-a transformat într-o SRL pe care vor s-o falimenteze.

Pe cei care văd şi înţeleg asta îi aştept lângă mine", a scris pe Facebook Ţuţuianu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne