Lider PSD: Eu credeam, ca orice pesedist, că Ponta va da o ordonanţă pentru a-şi rezolva problemele din justiţie

Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)

În seara zilei de joi, zi în care premierul Victor Ponta a fost în vizită la DNA pentru audieri în dosarul în care este acuzat de fals, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, s-a declarat dezamăgit că lucrurile au ajuns până în punctul acesta, relatează stiripesurse.ro.

În opinia liderului PSD, primul ministru ar fi trebuit să-şi rezolve problemele din justiţie apelând la mijloacele politice şi guvernamentale pe care le are la dispoziţie.

"Eu credeam, ca orice pesedist, că Victor Ponta va da o ordonanţă şi va pune lucrurile la punct", a declarat Codrin Ştefănescu, la Antena 3, postul lui Dan Voiculescu.

Liderul PSD a fost completat de jurnalistul Răzvan Savaliuc care s-a declarat revoltat de faptul că Victor Ponta nu a fost "bărbat de stat" şi nu l-a demis pe ministrul Justiţiei după ce DNA ar fi făcut publice prea multe detalii din dosarul premierului.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne