Lider european: Guvernul Dăncilă strigă şi atacă mereu spunând că e o conspiraţie când UE arată că lucrurile merg prost

Antonio López-Istúriz White
Antonio López-Istúriz White (Epoch Times România)

Guvernul socialist de la Bucureşti se plânge mereu de conspiraţii din afara ţării atunci când autorităţile europene trag semnale de alarmă cu privire la derapajele care îi afectează pe români, a tras un semanl de alarmă, într-o emisiune Digi24, Antonio Lopez, secretarul general al Popularilor Europeni.

"Ei bine, va trebui să fiu atent cu ceea ce spun, pentru că întotdeauna acest Guvern socialist acuză dacă spui ceva rău în legătură cu ei. Ei spun că este o conspiraţie împotriva României! Nu cred în felul în care se identifică acest partid socialist aflat la guvernare cu poporul român. Sunt socialişti, sunt populari, sunt verzi. Ei nu reprezintă întreaga Românie. Când spunem lucrurile despre ceea ce se întâmplă în România este datoria Guvernului să-şi facă treaba, să-şi facă temele.

Au existat suficiente rezoluţii din partea Parlamentului European, suficiente semne de avertizare din partea Comisiei Europene, care spun că unele lucruri nu merg bine aici, în special în statul de drept, în independenţa justiţiei şi, de asemenea, lucruri care ating foarte mult populaţia, de exemplu lipsa infrastructurii.

Guvernul strigă şi atacă mereu spunând că există conspiraţii din afară împotriva lor, sau împotriva României, ceea ce nu este adevărat. Toată lumea vrea să ajute şi toată lumea vrea ca România să devină un aliat puternic în cadrul Uniunii Europene", a declarat Antonio Lopez.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne