Liberalul Mihai Voicu, acid la adresa lui Cioloş: "Nu, mersi!"

Mihai Voicu, ministul delegat pentru relaţia cu Parlamentul
Mihai Voicu, ministul delegat pentru relaţia cu Parlamentul (Epoch Times România)

La scurtă vreme după ce fostul premier Cioloş a anunţat că va lansa un ONG şi îşi doreşte să colaboreze atât cu USR cât şi cu PNL, deputatul Mihai Voicu vine o replică acidă, pe Facebook, reproşându-i fostului prim ministru că pe mâna lui liberalii au pierdut alegerile.

"Un domn care ne-a spus în campania electorală că nu doreşte să fie pe afişele noastre şi că îi folosim abuziv imaginea ne lansează la televizor propuneri de colaborare. Menţionează ceva de platforma România 100. Păi cu platforma asta am pierdut alegerile. Nu mersi", scrie, pe Facebook, Voicu.

Reamintim că fostul premier Cioloş a anunţat, joi, după o întâlnire cu parlamentarii USR şi liderul formaţiunii, Nicuşor Dan, că va pune bazele "unei asociaţii active", pornind de la platforma România 100. Cioloş a mai explicat că va lansa un ONG, nu partid, pentru că nu doreşte să divizeze şi mai mult dreapta politică.

"O să le propun PNL şi USR, dacă va exista interes din partea lor", a precizat Dacian Cioloş, după întâlnirea cu parlamentarii USR.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne