Liberalii, nemulţumiţi de "trocul politic imund" dintre PSD şi UNPR

Prin trocul politic imund de azi, PSD şi UNPR, iubitorii de coloane oficiale, îşi bat joc de moartea poliţistului Bogdan Gigină şi de tragedia de la Colectiv, acuză liberalul Ovidiu Raeţchi.
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi. (Epoch Times)

Singurul beneficiar al înţelegerii politice dintre PSD şi UNPR de astăzi este Gabriel Oprea, care îşi asigură supravieţuirea politică pentru alte câteva luni, a declarat joi, în cadrul unui comunicat de presă, deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.

"Înţelegerea politică dintre PSD şi UNPR are un singur beneficiar: Gabriel Oprea, care îşi prelungeşte agonia şi îşi asigură astfel supravieţuirea politică pentru alte câteva luni. În ciuda scandalului public imens generat de subiectul coloanelor oficiale, Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea îşi bat joc de moartea poliţistului Bogdan Gigină şi de tragedia de la Colectiv, demonstrând că nu renunţă la vechile metehne chiar dacă românii le-au arătat, în repetate rânduri, că este necesară o schimbare radicală de abordare.

În fond, nu ar trebui să ne mire că un condamnat în primă instanţă şi-a ales ca partener politic un urmărit penal pentru abuz în serviciu. Aşa-zisele criterii de integritate asumate de PSD sunt doar câteva invenţii formale care vor rămâne doar pe hârtie", a afirmat Ovidiu Raeţchi.

Deputatul PNL susţine că românii vor taxa la urne PSD şi pe Liviu Dragnea pentru trocul politic imund de astăzi.

"Mai mult, trocul politic imund realizat cu UNPR, prin care alegerea primarilor în două tururi devine istorie, demonstrează dispreţul pe care Liviu Dragnea îl are faţă de alegătorii români. De fapt, la ce altceva am putea să ne aşteptăm de la cineva condamnat pentru fraudă electorală, aşa cum este cazul preşedintelui PSD?

Un singur alegător este avantajat de alianţa dintre PSD şi UNPR: Gabriel Oprea, în timp ce restul românilor continuă să fie dispreţuiţi. Deznodământul este unul previzibil: românii vor taxa la urne negocierea politică de azi şi compromisul făcut de PSD, iar decontul va fi plătit de Liviu Dragnea", a mai precizat Ovidiu Raeţchi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne