Liberalii cer amânarea dezbaterii moţiunii simple depuse împotriva lui Oprea

PNL a hotărât să solicite Biroului Permanent al Senatului amânarea cu o săptămână a dezbaterii privind moţiunea simplă depusă pe 27 octombrie de grupul senatorilor liberali.
Alina Gorghiu şi Vasile Blaga
Alina Gorghiu şi Vasile Blaga (Epoch Times România)

Mai mult, liberalii anunţă că vor amâna cu o săptămână şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului, reiese dintr-un comunicat de presă remis duminică de formaţiunea condusă de Vasile Blaga şi Alina Gorghiu.

"Respectăm această perioadă de doliu naţional şi suntem sufleteşte alături de cei loviţi de tragedia de vineri seara din Bucureşti.

Partidul Naţional Liberal mulţumeşte medicilor pentru mobilizarea exemplară, celor care au donat sânge şi le recomandă membrilor partidului şi simpatizanţilor să dea dovadă, în continuare, de solidaritate.

Această tragedie ne dovedeşte, dacă mai era nevoie, că solidaritatea rămâne singurul resort, singura valoare, pe care ne putem baza în momentele dificile prin care poate trece o naţiune", transmit liberalii.

Liberalii au depus o moţiune simplă împotriva vicepremierului Gabriel Oprea în urma scandalului declanşat după moartea tânărului poliţist Bogdan Gigină care îl escorta pe general.