Liberalii au decis componenţa noului Guvern. Cîţu anunţă cine-i va lua locul la minister

Florin Citu
Florin Citu (Epoch Times România)

Premierul desemnat, Florin Cîţu, a anunţat că va depune astăzi, în Parlament, lista Guvernului pe care îl propune precum şi programul de guvernare şi că, începând de luni, vor începe negocierile cu partidele pentru votul de învestitură.

De asemenea, Cîţu şi-a exprimat speranţa că PSD nu va tergiversa calendarul, astfel încât votul să aibă loc la timp. Cât despre cine îi va lua locul ca ministru de Finanţe, Cîţu a precizat că cel propus este Lucian Heiuş, "un om care ştie foarte bine ce înseamnă finanţele."

"Astăzi am prezentat lista guvernului şi programul de guvernare, le vom depune azi în Parlament. Modificare - la Ministerul Finanţelor este propus colegul meu Lucian Heiuş, vicelider la Camera Deputaţilor, membru în comisia de Buget-Finanţe, este un om cu care am lucrat la mai multe amendamente, proiecte de legi, care ştie foarte bine ce înseamnă finanţele şi în care am încredere că va duce mai departe ce am început la Ministerul Finanţelor Publice", a declarat Cîţu.

"Începând de luni vom avea un calendar pentru negocieri pentru a avea o majoritate şi sper că PSD nu va tergiversa şi de această dată calendarul, sper să avem cât mai rapid audierea miniştrilor şi votul în Parlament pentru că este nevoie în aceste moment", a adăugat Cîţu.

Reamintim că schimbarea de la Finanţe este singura operată de liberali în ceea ce priveşte componenţa Guvernului. În rest, PNL merge cu aceeaşi listă de miniştri care au fost în cabinetul anterior.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne