Liberalii acuză: alegătorii unei comune, ameninţaţi că rămân fără apă dacă nu votează PSD

Bătrâne
Bătrâne (Epoch Times România)

Liberalii din comuna Slobozia Bradului acuză că locuitorii comunei au fost ameninţaţi că vor rămâne fără apă dacă nu votează cu PSD.

Concret, este vorba despre două sate, Olăreni şi Coroteni, care au rămas fără apă de circa două săptămâni şi pe ai caror sateni, actualul primar i-a ameninţat că dacă nu vor vota cu PSD vor rămâne definitiv fără apă, informează www.vrancea24.ro.

Valerică Zamfirescu, preşedintele PNL Slobozia Bradului, fost primar al comunei Slobozia Bradului afirmă că locuitorii din cele două sate se găsesc într-o situaţie dificilă, dat fiind faptul că sunt persoane în vârstă, iar lipsa apei este o adevărată problemă greu de rezolvat.

”În satul Olăreni nu mai este apă de peste o săptămână şi oamenii sunt disperaţi. Locuitorii sunt persoane în vârstă, au nevoie de apă şi nu au soluţii. În comună sunt două fântâni, din care una este stricată. Alături de viitorul candidat al PNL la funcţia de primar, Merlin Ivancea, am luat decizia să reparăm fântâna stricată, pentru ca oamenii să aibă apă. Şi în satul Coroteni oamenilor le-a fost oprită apa”, a declarat Valerică Zamfirescu.

În plus de problema apei, sătenii acuză administraţia PSD că nu gestionează în mod corect lucrările de asfaltare a drumurilor din sate. Astfel, înainte de anul 2016, primăria ar fi iniţiat un proiect de asfaltare a drumului comunal 184, care face legătura între E 85 şi satul Olăreni, pe o lungime de 7 km.

Drumul a fost asfaltat de actuala administraţie PSD, doar că în loc să aibă o lăţime de 5,5 metri, are 4 metri lăţime, iar asfaltul a început să se surpe în multe locuri.

O altă neregulă sesizată este aceea că aceeaşi primărie are în lucru un proiect de asfaltare a uliţelor din Coroteni. Teoretic, înainte de turnarea asfaltului ar fi trebuit turnat un strat de piatră, dar administraţia PSD a preferat să pună lut şi pământ, care ulterior s-au transformat într-un strat de noroi.

”Locuitorii satului Coroteni sunt scandalizaţi de modul în care se lucrează la drumuri. Nu este posibil ca în loc de piatră să se pună pământ. Oamenii au făcut scandal şi au fost ameninţaţi că nu mai primesc apă. [...] Lucrările realizate de primărie sunt de o calitate foarte proastă, făcute în dispreţ la adresa cetăţenilor”, a mai afirmat liberalul Valerică Zamfirescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne