Leonid Carp şi Victor Mihalachi, medaliaţi cu aur şi argint la Europenele de kaiac-canoe

Cei doi sportivi români au ieşit învingători în proba de Canoe-2 pe 500 metri, respectiv poziţia a doua pe distanţa de 1.000 m.
Sportivul român Leonid Carp, medaliat cu aur alături de Victor Mihalachi la Campionatele Europene de kaiac-canoe.
Sportivul român Leonid Carp, medaliat cu aur alături de Victor Mihalachi la Campionatele Europene de kaiac-canoe. (Getty Images)

Leonid Carp şi Victor Mihalachi au adus două medalii României - aur şi argint, duminică, la Campionatele Europene de kaiac-canoe pentru seniori ce au avut loc în capitala Serbiei, Belgrad.

Cei doi canotori au luat aurul în proba de Canoe-2 pe 500 metri, respectiv argint pe distanţa de 1.000 m. În proba de 200 m, sportivii noştri au ocupat doar locul 6, fiind cronometraţi cu timpul de 36 sec 809/1000.

Tot în cadrul aceleaşi probe, Alexandra Dragomirescu şi Livia Căle au terminat pe poziţia a 8-a cu timpul de 46 sec 963/1000.

Totalul medaliilor câştigate de România la competiţia belgrădeană este acum de trei, după cea de argint cucerită de Mihaela Lulea la paracanoe, în proba de KL3 pe 200 m.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport