Leonid Carp şi Victor Mihalachi, medaliaţi cu aur şi argint la Europenele de kaiac-canoe

Cei doi sportivi români au ieşit învingători în proba de Canoe-2 pe 500 metri, respectiv poziţia a doua pe distanţa de 1.000 m.
Sportivul român Leonid Carp, medaliat cu aur alături de Victor Mihalachi la Campionatele Europene de kaiac-canoe.
Sportivul român Leonid Carp, medaliat cu aur alături de Victor Mihalachi la Campionatele Europene de kaiac-canoe. (Getty Images)

Leonid Carp şi Victor Mihalachi au adus două medalii României - aur şi argint, duminică, la Campionatele Europene de kaiac-canoe pentru seniori ce au avut loc în capitala Serbiei, Belgrad.

Cei doi canotori au luat aurul în proba de Canoe-2 pe 500 metri, respectiv argint pe distanţa de 1.000 m. În proba de 200 m, sportivii noştri au ocupat doar locul 6, fiind cronometraţi cu timpul de 36 sec 809/1000.

Tot în cadrul aceleaşi probe, Alexandra Dragomirescu şi Livia Căle au terminat pe poziţia a 8-a cu timpul de 46 sec 963/1000.

Totalul medaliilor câştigate de România la competiţia belgrădeană este acum de trei, după cea de argint cucerită de Mihaela Lulea la paracanoe, în proba de KL3 pe 200 m.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport