Leonardo DiCaprio aşa cum mulţi nu l-am văzut (video)


Leonardo DiCaprio câştigă prima sa statuetă de aur pentru rolul său în filmul “The Revenant”.
Leonardo DiCaprio câştigă prima sa statuetă de aur pentru rolul său în filmul “The Revenant”. (Google.com)

Un videoclip realizat de către Burger Fiction prezintă evoluţia cinematografică a lui Leonardo DiCaprio, de la modul în care interpretează, la transformări în fizionomia sa, de la primul film în care a jucat ("Critters 3", în 1991), la ultimul ("The Revenant").

Reamintim că cea de-a 85-a ediţie a premiilor Oscar i-a adus actorului Leonardo DiCaprio, în vârstă de 41 de ani, prima sa statuetă de aur pentru rolul său în filmul “The Revenant”. Folosind momentul său de glorie a discutat despre schimbarea climatului, povestind cum echipa de filmare şi actorii au călătorit în America de Sud pentru a găsi zăpadă pentru film.

“Schimbarea climatului este reală”, a declarat actorul. “Are loc chiar acum. Este cea mai urgentă ameninţare înfruntată de toate speciile.”

Cu acest mesaj profund DiCaprio a mulţumit publicului şi fanilor săi din toată lumea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Cultură