Lăzăroiu: Ştie cineva vreun om de afaceri care să sprijine populismoşenia lui Ponta?

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (reportervirtual.ro)

Fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, susţine că e ceva putred cu noul Cod Fiscal, lucru de care şi-a dat sema încă din luna martie, de când s-au pornit discuţiile pe această temă.

"Dar am şi eu o întrebare. Tot se laudă şi Ponta şi Orlando că s-au consultat cu mediul de afaceri. Are cineva idee care sunt acei oameni de afaceri care au girat Codul? Că eu sincer n-am văzut niciunul să iasă public să susţină. Într-un fel mi-e şi greu să cred că un adevărat om de afaceri, cu capul pe umeri, care ştie şi un pic de economie la nivel teoretic, putea să sprijine anomalia lui Ponta. Atât de naivi să fi fost încât să se fi băgat într-un joc politicianist cu resorturi mult mai subtile decât par la prima vedere?

Bine, nu vorbesc aici de analişti economici, că la ei se vede cu ochiul liber că au fost băgaţi în seamă de Ponta. Iar în ce îi priveşte n-am nicio îndoială că se bagă cu capul înainte fără să-şi dea seama în ce se bagă cu adevărat. Pe unii dintre ei, dacă eşti premier şi le dai un telefon de curtoazie să-i întrebi ce părere au, îi câştigi uşor de partea ta. Eu întreb de oameni de afaceri care să fi fost consultaţi şi să sprijine populismoşenia lui Ponta. Ştie cineva vreunul?", a precizat Sebastian Lăzăroiu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.