Lăzăroiu: Programul PSD, inspirat de un Moş Crăciun în gravă comă etilică. Dragnea i l-a băgat pe gât surogatului Grindeanu

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a băgat surogatului Grindeanu pe gât maculatura aia de campanie care promite bunăstarea - programul PSD inspirat de un Moş Crăciun într-o gravă comă etilică - şi oricum o va da nu va fi bine pentru el, este concluzia la care a ajuns Sebastian Lăzăroiu.
Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (reportervirtual.ro)

Devine tot mai clar că actualele politici economice şi bugetare ale Guvernului Grindeanu n-au nici cap, nici coadă şi ne îndreaptă spre o fundătură, dovadă stând semnale de alarmă trase de partenerii internaţionali, cifrele privind încasările pe primele luni etc., a atras atenţia, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru Sebastian Lăzăroiu.

"Confuzia şi bâlbâiala neuronală la cel mai înalt nivel s-au văzut cel mai limpede în declaraţia stupefiantă a trezorierului şef - dacă vedem că depăşim deficitul, mai tăiem din cheltuieli. Te duci la croitor şi-ţi decupează stofă de XXL, îţi ia banii şi la sfârşit te asigură că, dacă o să arăţi prea lălâu, mai scoate din foarfeci la mâneci şi la craci ca să cadă pe M-ul tău de manechin", a declarat Lăzăroiu.

În opinia fostului consilier prezidenţial, toate acestea au la bază programul de guvernare al PSD inspirat de un Moş Crăciun într-o gravă comă etilică.

"Deşi totul pare rod al populismului şi incompetenţei, s-ar putea ca măcar unul din actori să fi avut o logică în toată aparenţa asta de zăpăceală. Şi ăla-i Dragnea. El i-a băgat surogatului Grindeanu pe gât maculatura aia de campanie care promite bunăstarea. Dacă se ţine de ea, intră cu coarnele-n uluci şi bagă şi căruţa-n şanţ. Dacă nu se ţine de ea, provoacă nemulţumirea credulilor care stăteau cu mâna întinsă", a precizat Lăzăroiu.

Cu alte cuvinte, oricum o dă Grindeanu, nu-i bine pentru el.

"Dar dacă nu-i bine pentru el, e bine pentru următorul premier, venit salvator pe un cal alb. Să fie ăla Dragnea? Curtea Constituţională urmează să ne dea curând răspunsul", a afirmat Lăzăroiu, adăugând că liderul PSD o să vină "ca ăla care repară, cel prudent şi ştiutor şi o să zică: programul meu era bun, dar pe mâna proştilor ia uite ce a ajuns, acum au stricat mai rău".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne