Lăzăroiu, despre regia "Doar Ponta a scăzut taxele": Propagandă primitivă de tip sovietic. Insultă România inteligentă

Premierul Victor Ponta
Premierul Victor Ponta (Epoch Times România)

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a remarcat că prezidenţiabilul PSD Victor Ponta îşi face campania ca pe vremea lui Ion Iliescu care se adresează unei minorităţi de maximum o treime, de oameni spălaţi pre creier, în vreme ce insultă cu mesajele lui România inteligentă.

În ultima vreme putem observa tot mai dese mesajele de genul "Doar Ponta a scăzut taxele" (Guvernul Ponta a introdus peste 35 de noi taxe şi impozite), sau "Klaus Iohannis vrea să îţi taie pensia, doar Ponta îşi protejează pensia" (liberalii chiar se plângeau recent că Poşta Română le distribuie pensionarilor, împreună cu cuponul de pensie, astfel de pliante electorale).

"Ponta se luptă cu România inteligentă. Şi pierde. Şi ştiţi de ce pierde? Pentru că îşi face campania ca pe vremea lui Iliescu. Doar Ponta îţi protejează pensia, zice Ponta pentru spălaţii pe creier. Doar Ponta combate mătreaţa, îi răspunde România inteligentă. Iohannis îţi taie pensia, zice Ponta precum Iliescu altădată (Raţiu şi Câmpeanu aduc moşierii). Iohannis îţi fură ficusul de pe scară, îi răspunde România inteligentă", a precizat Sebastian Lăzăroiu.

"Cum am mai spus: Ponta se adresează unei minorităţi de maximum o treime, în vreme ce insultă cu mesajele lui România inteligentă. De aia o să piardă Ponta şi PSD. Este propagandă primitivă de tip sovietic contra unui public care are simţul umorului", a concluzionat Sebastian Lăzăroiu.