Lăzăroiu, despre „dreptate până la capăt”: S-a început cu Năstase şi capătul va fi însuşi Ponta

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (www.gov.ro)

Comentând candidatura premierului Victor Ponta la prezidenţiale şi sloganul „Dreptate până la capăt”, fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat că după ce au fost închişi Năstase, Fenechiu, Becali, Nicolescu, Cozma, Nicuşor, Duicu şi alţi, „mai este cineva care trebuie să răspundă pentru blestemăţiile făcute, ca să fie capătul - însuşi Ponta”.

Premierul Victor Ponta urmează să îşi lanseze marţi, la Craiova, candidatura la alegerile prezidenţiale, data aleasă, 29 iulie, având legătură cu cei doi ani de la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Cu o zi în urmă, Lăzăroiu a declarat: „Ştiu că mâine e ziua cea mare pentru Ponta. Dar vreau să o prefaţez eu de azi. Mâine îşi va anunţa oficial candidatura (aproape credeam că nu se va mai întâmpla). Mâine, pentru că se împlinesc doi ani de la referendumul declanşat prin lovitura de stat. O să auzim iar placa zgâriată: 7,4 milioane de români bla bla, scârţ scârţ... Ce nu le spune mâine potenţialilor alegători? Iată: - Ponta s-a luptat din greu cu regimul Băsescu şi anul ăsta îl va învinge, adică preşedintele îşi termină liniştit mandatul pe 21 decembrie”.

În opinia lui Lăzăroiu, cu un singur lucru s-a ţinut de cuvânt Ponta, atunci când a spus „Dreptate până la capăt!”.

„Astfel: s-a început cu Năstase. Dar nu ăsta era capătul. Au urmat Fenechiu, Becali, Nicolescu, Cozma, Nicuşor, Duicu şi alţii. Dar nu ăsta a fost capătul. Au urmat pesediştii care au furat la referendum. Şi nici ăsta nu e capătul. Va mai fi o felie mare de dreptate în luna august. Şi, deşi pare că după asta nu mai e dreptate de împărţit, mai e cineva care trebuie să răspundă pentru blestemăţiile făcute, ca să fie capătul. Capătul e însuşi Ponta”, a concluzionat Sebastian Lăzăroiu.