Lăzăroiu, despre adevărata natură a PSD

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (www.gov.ro)

Fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, a povestit, luni, un incident petrecut la şcoala privată Helikon din Călăraşi, unde era invitată Monica Macovei, incident care reflectă foarte bine adevărat natură a PSD.

Candidatul independent la prezidenţiale, Monica Macovei, a anunţat pe pagina sa de Facebook că luni, 15 septembrie, va participa la deschiderea anului şcolar, în Călăraş, la şcoala privată Helikon, unde a promis că va purta o discuţie despre educaţia din România.

"Să vă povestesc un incident care tocmai a avut loc, ca să înţelegeţi mai bine adevărata natură a PSD. Monica Macovei a fost invitată la deschiderea anului şcolar la şcoala privată Helikon din Călăraşi. Un deputat PSD - n-are rost să va dau numele, e unul din ăia care dau lovituri de stat în Parlament sub anonimatul gloatei - a dat buzna în curtea şcolii, neinvitat, a smuls microfonul şi a îngăimat şi el ceva", a povestit Sebastian Lăzăroiu.

"Asta e PSD, oameni buni. Aveţi o proprietate privată? Intră peste voi în casă, vă ia nevasta la dans, se joacă cu copiii, deschide frigiderul şi se serveşte şi la sfârşit scuipă pe jos. Părerea mea e că trebuia chemată poliţia", a adăugat acesta.