Lazăr trece cu brio de controlul cerut de Toader: "Activitatea managerială a fost una eficientă"

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat integral raportul Inspecţiei Judiciare privind controlul la Parchetul General solicitat de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, concluzia principală fiind că managementul instituţiei a fost unul eficient.
Augustin Lazăr
Augustin Lazăr (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Secţia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a analizat Raportul Inspecţiei Judiciare având ca obiect eficienţa managerială şi modul de îndeplinire a atribuţiilor ce decurg din legi şi regulamente la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În acelaşi timp, raportul se referă şi la respectarea normelor procedurale şi regulamentare de către procurori şi personalul auxiliar de specialitate din cadrul parchetului vizat.

În urma deliberărilor, Secţia pentru procurori a aprobat Raportul Inspecţiei Judiciare, apreciind că activitatea managerială la nivelul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe perioada supusă controlului - 1 ianuarie 2016 - semestrul 1 2017 - a fost una eficientă, iar activitatea procurorilor şi a personalului de specialitate din cadrul acestei unităţi de parchet s-a desfăşurat cu respectarea normelor procedurale şi regulamentare în vigoare.