Laureat al Premiului Nobel afirmă că vaccinarea anti COVID generează tulpinile

Luc Montagnier
Luc Montagnier (Wikimedia Commons)

Profesorul Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel pentru medicină pentru descoperirea virusului HIV, care provoacă SIDA, a declarat recent că epidemiologii ştiu, dar „tac” despre fenomenul cunoscut sub numele de „Îmbunătăţirea dependentă de anticorpi” (ADE).

În timp ce cunoaşte faptul că viruşii se transformă genetic, generând noi tulpini, virologul francez susţine că „vaccinarea creează tulpinile”.

Montagnier a făcut comentariile explozive într-un interviu mai amplu cu Pierre Barnérias de la Hold-Up Media la începutul acestei luni. Clipul a fost tradus exclusiv pentru Fundaţia RAIR SUA.

După cum a raportat la RAIR, în aprilie anul trecut, prof. Montagnier este de părere că virusul Wuhan a fost creat într-un laborator. Comentariile sale la momentul respectiv au jignit atât de mult establishmentul medical care susţine teoria apariţiei virusului în piaţa de animale din Wuhan, încât numeroase articole de presă au încercat agresiv să-i discrediteze declaraţia.

Acum, mass-media este în retragere cu privire la originea virusului Wuhan, după ce oameni de ştiinţă proeminenţi au cerut anchete suplimentare.

Vaccinurile creează tulpinile

Prof. Montagnier s-a referit la programul de vaccinare împotriva virusului spunând că este o „greşeală inacceptabilă”. Vaccinările în masă sunt o „eroare ştiinţifică, precum şi o eroare medicală”, a spus el. „Este o greşeală inacceptabilă. Cărţile de istorie vor arăta acest lucru, deoarece vaccinarea este cea care creează variantele”, a continuat prof. Luc Montagnier.

Virologul proeminent a explicat că „există anticorpi creaţi de vaccin”, forţând virusul să „găsească o altă soluţie” sau să moară. Aşa se creează variantele. Tulpinile sunt „produsul şi rezultatul vaccinării”.

Îmbunătăţirea dependentă de anticorpi

Prof. Montagnier a spus că epidemiologii ştiu, dar „tac” cu privire la acest fenomen, cunoscut sub numele de „Îmbunătăţirea dependentă de anticorpi” (ADE). În articolele care menţionează ADE, preocupările exprimate de prof. Montagnier sunt respinse. "Oamenii de ştiinţă spun că ADE nu este o problemă la vaccinurile COVID-19", a raportat un articol din Medpage Today, în martie, dar nu a explicat de ce.

Prof. Montagnier a explicat că tendinţa se întâmplă în „fiecare ţară” unde „curba vaccinării este urmată de curba deceselor”.

Afirmaţiile laureatului Nobel sunt validate de informaţiile dezvăluite într-o scrisoare deschisă semnată de o lungă listă de medici adresată Agenţiei Europene pentru Medicamente.

Scrisoarea indică, parţial, că „au existat numeroase rapoarte mass-media din întreaga lume a centrelor de îngrijire care au fost lovite de focare de COVID-19 în câteva zile după vaccinarea rezidenţilor”.

La începutul acestei luni, RAIR a raportat o declaraţie a virologului francez Christine Rouzioux:

„... creşterea numărului de cazuri noi are loc la pacienţii vaccinaţi în centre de îngrijire medicală din‘ Montpellier, Sarte, Rheims, Moselle ... ”

Prof. Luc Montagnier a continuat interviul, spunând că face propriile cercetări asupra celor care se infectează cu virusul Wuhan după ce au primit vaccinul. „Vă voi arăta că se creează variante rezistente la vaccin”, a spus el.

Vă prezentăm mai jos o bucată din interviul acordat de dr. Luc Montagnier.

R: Dacă ne uităm la curba OMS, de când au început vaccinările în ianuarie, curba care arată noie infecţii (contaminarea) a explodat, alături de decese ... În special în rândul tinerilor.

Montagnier: da, cu tromboze etc.

R: Ce părere aveţi despre programul de vaccinare în masă? Vaccinarea în masă în comparaţie cu tratamentele care funcţionează şi nu sunt scumpe.

Montagnier: Este o greşeală enormă, nu-i aşa? O eroare ştiinţifică, precum şi o eroare medicală. Este o greşeală inacceptabilă. Cărţile de istorie vor arăta acest lucru, deoarece vaccinarea creează variantele.

R: Pentru virusul chinez, există anticorpi creaţi de vaccin. Ce face virusul? Moare sau găseşte alte metode?

Montagnier: Noile variante sunt un produs şi un rezultat al vaccinării. Îl vedeţi în fiecare ţară, este identic: curba vaccinării este replicată de curba deceselor.

Urmăresc acest lucru îndeaproape şi fac experimente la Institut cu pacienţi care s-au îmbolnăvit de COVID după ce au fost vaccinaţi. Voi arăta că vaccinul creează variante rezistente.

R: Ar trebui să ne vaccinăm în timpul unei pandemii?

Montagnier: E de neimaginat. (...) Tac ... mulţi oameni ştiu asta, epidemiologii ştiu asta.

(...) Anticorpii produşi de virus sunt cei care permit unei infecţii să devină mai puternică.

(...) Este clar că noile variante sunt create prin selecţie mediată de anticorpi, datorită vaccinării. O.K?

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură