Laura Bretan, adolescenta soprană ridică în picioare juriul emisiunii "America's got talent" (video)

Laura Bretan
Laura Bretan (Facebook)

La numai 14 ani, adolescenta de origine română, Laura Bretan, care locuieşte în Northbrook (în apropiere de Chicago), a ridicat în picioare pe toţi membrii juriului din emisiunea ”America's got talent”, marţi seara, după interpretarea unei arii, potrivit chicagotribune.com.

Aflată printre cei 12 concurenţi care au evoluat marţi seară pe scena de la Dolby Theatre din Los Angeles, în deschiderea primei gale live din cel de-al 11-lea sezon al emisiunii ”America's Got Talent”, produsă şi difuzată de postul de televiziune NBC, Laura Bretan a fost una dintre favoritele competiţiei. Nu şi-a putut reţine lacrimile în momentul în care a auzit declaraţiile juraţilor, care au lăudat maniera ei de interpretare a unui cover al ariei ”The Prayer”.

”Laura, acesta este motivul pentru care noi facem acest show, pentru a descoperi oameni ca tine. Eşti atât de specială, eşti o persoană talentată”, a declarat producătorul TV Simon Cowell, unul dintre membrii juriului de la ”America's Got Talent”.

”Dumnezeule, după jumătatea cântecului, te-ai transformat în altcineva. De unde îţi vine această voce? E atât de incredibilă şi atât de puternică”, a declarat un alt membru al juriului, cântăreaţa Melanie Brown, care a activat butonul special ”Golden Buzzer”, şi a trimis-o astfel pe Laura Bretan direct în turul următor al emisiunii, după audiţiile iniţiale din luna mai.

”Tocmai ai oferit Americii cea mai dificilă seară, întrucât a fost o emisiune plină de talente şi oamenii de acasă vor trebui să voteze”, a spus şi actorul Howie Mandel.

Telespectatorii americani vor vota pentru a stabili cei şapte concurenţi care vor evolua în semifinala concursului, luna viitoare, şi care speră să câştige marele premiu al concursului - 1 milion de dolari.

Fanii emisiunii pot să voteze până miercuri dimineaţă la ora locală 06.00 prin intermediul aplicaţiei ”America's Got Talent”, pe site-ul NBC.com, pe pagina de Facebook a emisiunii, dar şi prin telefon. Rezultatele vor fi anunţate miercuri seară, la ora locală 19.00.

Laura Bretan, o adolescentă de origine română, s-a născut în Statele Unite ale Americii şi locuieşte în Chicago. Ea a fost îndemnată să participe la ”Românii au talent” de către bunicul ei, care a murit în urmă cu un an.

La începutul lunii iunie, Laura Bretan a câştigat marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, în finala celui de-al şaselea sezon al emisiunii de divertisment ”Românii au talent”, difuzată de Pro TV.