Kotovski al timpurilor noastre. Maria Ciobanu: Dodon are mare nevoie ca Platon să fie în libertate

Dodon e atât de disperat încât crede că eliberarea lui Platon este benefică pentru el, afirmă Valeriu Paşa menţionând că de fapt pentru Platon orice politician, procuror, judecător etc. este doar un pion.
Maria Ciobanu, deputată PLDM în Parlamentul R. Moldova
Maria Ciobanu, deputată PLDM în Parlamentul R. Moldova (facebook.com/Maria Ciobanu)

„Eliberarea lui Veaceslav Platon din Penitenciarul nr.13 mi-a amintit de legendele din perioada sovietică despre Grigori Kotovski. Cică, el va lupta pentru binele cetăţeanului şi va întoarce miliardele furate.

Nu am văzut în veleatul meu hoţ să întoarcă de bună voie banii furaţi şi nici să lupte pentru binele celor mulţi”, scrie deputatul Platformei DA Maria Ciobanu pe pagina de socializare.

Potrivit parlamentarei, de Platon în libertate are nevoie Dodon. Mare nevoie! Vine electorala şi, dacă pierde, îi ia locul lui Platon şi rămâne fără "kulioc" (pungă n.r.)!

De eliberarea lui Platon s-au bucurat cu adevărat cei câţiva indivizi care "desenau" împreună cu el scheme mafiote, şi care au fost nevoiţi după arestarea lui să se reprofileze, a adăugat Maria Ciobanu, menţionând că ar dori să se înşele, iar „Platon să nu fie Kotovski al timpurilor noastre!”.

Eliberarea lui Veaceslav Platon din închisoare este controversată. Cel mai important pentru societate este să înţeleagă că transmiterea unui dosar în judecată cu mai multe probleme sau greşeli procesuale nu exclude vinovăţia persoanei, a declarat expertul Ion Guzun de la Centrul de resurse juridice pentru Radio Europa Liberă, precizând însă că Procurorul General a transmis societăţii mesajul că Platon nu este vinovat în dosarul spălării miliardului.

În context, activistul Valeriu Paşa a ţinut să sublinieze că Dodon e atât de disperat încât crede că eliberarea lui Platon este benefică pentru el. „Eu cred că îi va apropia sfârşitul. Pentru Platon, ca şi pentru Plahotniuc, sau chiar în măsură mai mare, orice politician, procuror, judecător etc. este doar un pion. Cel care se crede şahist, este şi el un pion. Şi Platon îl va utiliza pe Dodon contra lui Plahotniuc. Şi asta e de bine, noi - cetăţenii normali - trebuie să livrăm muniţii ambelor părţi. Să se distrugă între ei.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe