Kenzo şi H&M: Prima campanie publicitară a modelului Iman după moartea lui Bowie (video)

Ecuaţia? Kenzo + H&M. Rezultatul? Una dintre cele mai puternice colaborări ale sezonului.

Modelul Iman pentru Kenzo şi H & M
Modelul Iman pentru Kenzo şi H & M

În urmă cu mai puţin de două luni, apărea ştirea care astăzi este o realitate: colecţia casei de modă de origine japoneză, situată în Paris, realizată pentru firma suedeză, a fost lansată deja. Şi, deşi trebuie să mai aşteptăm încă o lună, până pe 3 noiembrie, pentru a o vedea în magazine, totul anunţă că această colecţie star a firmei H&M 2016-2017 va fi un succes răsunător.

Realizată de către creatorul vizual şi muzical, iconicul Jean-Paul Goude, campania publicitară „Kenzo x H&M”, a adus laolaltă un total de şapte personalităţi din lumea modei, a muzicii, a artei şi a activismului, printre care modelul inconfundabil şi soţia regretatului David Bowie, Iman, rapper-ul Suboi sau cântăreţul hip-hop Chance The Rapper.

În plus, regizorul suedez Max Vital a filmat trei videoclipuri cu interviuri personale cu fiecare dintre ei (aici interviul cu modelul Iman).

În timp ce aşteptăm ca această campanie publicitară să fie lansată, la 17 octombrie, campanie în care apar şi alte personalităţi (actriţele Rosario Dawson şi Chloe Sevigny, multidisciplinarul muzician, activist, compozitor, producător, scriitor, cântăreţ, pianist şi actor japonez Ryuichi Sakamotoy şi artistul dar şi activist, Xiuhtezcatl Martínez), ne putem bucura de un "making-of" corespunzător prezentat în videoclipul de mai sus.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style