Kelemen Hunor: Mi-a plăcut că Dăncilă a răspuns la toate întrebările fără să se uite la Dragnea

Kelemen Hunor
Kelemen Hunor (Florin Chirilă/Epoch Times)

Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, a răspuns la toate întrebările fără să se uite la preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a remarcat luni, în faţa presei, liderul UDMR Kelemen Hunor.

"Mi-a plăcut că a răspuns la toate întrebările fără să se uite la preşedintele Dragnea. Tot ce s-a vehiculat în presă că nu ştie, că nu răspunde, nu s-a adeverit. Ştia exact domeniul, ştia să răspundă. Nu mi s-a părut că ar fi un om care tot timpul s-ar aştepta de la cineva să primească un impuls ce să spună", a declarat Kelemen Hunor, citat de Agerpres.

Şeful UDMR a precizat că a discutat cu Dragnea şi Dăncilă, alături de parlamentarii UDMR, despre învăţământ, infrastructură, dezvoltare regională.

"Vom aştepta programul de guvernare, lista Cabinetului. Azi nu am discutat despre miniştri. E treaba lor când vor lua o decizie şi cine vor fi miniştrii. Decizia o vom lua luni, 29 ianuarie, după audierile în comisiile de specialitate, la şedinţa grupurilor reunite. Am convocat o şedinţă luni, la 12,00", a precizat Kelemen Hunor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne