Kelemen Hunor: Cu Dragnea sau fără Dragnea, contează mai puţin

Şeful maghiarilor de la UDMR, Kelemen Hunor, susţine că nu este deloc afectat de declaraţia liderului PSD Liviu Dragnea potrivit căreia o eventuală alianţă după parlamentare între cele două partide este exclusă.
Kelemen Hunor
Kelemen Hunor (Florin Chirilă/Epoch Times)

Cu sau fără liderul PSD Liviu Dragnea, scopul UDMR este de a contribui la acele decizii prin care societatea se va schimba, a declarat, vineri, liderul Kelemen Hunor.

"Dorinţele sunt dorinţe, nu putem comenta. Nici dorinţele mele nu trebuie comentate. Degeaba am comenta dorinţele dlui Dragnea, sunt dorinţe cu care el trebuie să facă ceva, nu noi. Pe noi nu ne afectează, nu ne influenţează, noi avem o treabă de făcut: să fim în Parlament, să avem un grup parlamentar puternic şi să încercăm să contribuim la acele decizii prin care societatea din România se va schimba. Cu Dragnea sau fără Dragnea, contează mai puţin", a declarat Kelemen Hunor, citat de Agerpres.

La începutul lunii noiembrie, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara că nu vrea să facă alianţă cu UDMR la guvernare după alegerile parlamentare din 11 decembrie.

"Dar de ce să discutăm asta? Eu nu vreau să facem alianţă cu UDMR-ul la guvernare. Punct!", a subliniat atunci liderul social-democraţilor, care speră să treacă de 50 la sută alături de ALDE.