Keanu Reeves in filmul science fiction "Ziua in care Pamantul a stat pe loc"

Actorul Keanu Reeves 26 noiembrie 2008 in Madrid, Spania.
Actorul Keanu Reeves 26 noiembrie 2008 in Madrid, Spania. (Carlos Alvarez / Getty Images)

Actorul, in varsta de 44 de ani, care poate fi vazut in filmul science-fiction “The day the earth stood still” impreuna cu Jennifer Connely, s-a simtit mai bine inclus in grupul sau de prieteni cand a implinit varsta de reper.

El a declarat: ”Este haios, cand ajungi la 40 de ani este ca si cum ai intra intr-un club cu o strangere de mana secreta! Imi amintesc ca doctorul mi-a zis sa ma bucur de varsta aceasta, 40, deoarece inca am capacitatea psihica dar si experienta de viata.”

“Ar trebui sa profitam de asta, inainte sa ne pierdem capacitatile psihice."

Keanu, care a jucat anterior in filmele “The Matrix” si “Constantine”, a declarat, de asemenea, ca nu il deranjeaza daca va fi cunoscut ca actor in filme sci-fi, asta pentru ca ii place acest gen.

El a adaugat in declaratia data cotidianului The Daily Telegraph, din Anglia: ”Am crescut placandu-mi science-fiction: este ca un cal troian. Poti sa pui orice alt gen in interior. Pot sa faci un film romantic cum este “Blade Runner” sau un film romantic de actiune cum este “Star Wars” sau o comedie ca “Spaceballs”. Chiar poate fi transpus usor in alte genuri.”

“Nu stiu daca voi fi stereotipizat pentru ca fac filme sci-fi. Pentru mine sci-fi este doar unul din lucrurile pe care pot sa le fac.”