Kate Middleton a ales muzica pe care o va asculta la naştere

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton
Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (NICOLAS ASFOURI / AFP / GettyImages)

Prevăzută pentru 13 iulie, naşterea bebeluşului regal nu este uitată nicio zi de presă. După ce s-au lansat pariuri în privinţa numelui pe care îl va purta copilul prinţului William şi al ducesei de Cambridge, acum circulă lista cu melodiile care vor fi ascultate de Kate la naştere.

Potrivit unui apropiat al celor doi viitori părinţi, care a vorbit în revista Ok!, Kate Middleton ar fi ales piese Calvin Harris şi Bruno Mars. Nu vor lipsi nici piese Of Monsters and Men. 'A încărcat în iPod toate melodiile pe care vrea să le asculte la naştere', spune apropiatul de cuplul princiar. Mulţi recomandă muzică la naştere, iar ducesa de Cambridge pare că vrea să încerce această practică.

Se aude că şi vocea lui Ellie Goulding ar face parte din playlist. Nici nu ar fi de mirare, deoarece cântăreaţa a cântat şi la căsătoria princiară din 29 aprilie 2011. Când bebeluşul va veni pe lume, va putea asculta cântecul de leagăn pe care l-a compus artistul Paul Mealor special pentru el, intitulat 'Sleep on'.