Karl Lagerfeld, de la modă la hotel

Designerul german creează design interior sub marca „Karl Lagerfeld Hotels & Resorts”.
Designerul german Karl Lagerfeld creează design interior pentru hoteluri
Designerul german Karl Lagerfeld creează design interior pentru hoteluri (wwd.com)

Karl Lagerfeld aduce creaţiile sale la hotel, acesta nefiind primul proiect de acest fel al designerului casei Chanel.

În 2014 a semnat un contract cu operatorul cazinoului Macao pentru primul său hotel din sudul Chinei, care se va deschide în 2017, proiectând de asemenea un complex-turn de douăzeci de etaje pentru Lisabona Palace.

Designerul german tocmai a semnat un acord de licenţă cu Brandmark Collective, pe termen lung, pentru a-şi lansa propriul brand ”Karl Lagerfeld Hotels & Resorts”, care este specializat în design interior de hoteluri, restaurante, cluburi private şi proprietăţi rezindenţiale. Creatorul, incapabil să stea liniştit, demonstrează că nu contează doar vârsta, ci şi iluzia. Noua companie „Karl Lagerfeld Hotels & Resorts” se va ocupa de proiectarea de hoteluri şi centre de petrecere a timpului liber. Lagerfeld a proiectat The lobbies of the Estates at Acqualina, cel mai modern complex rezidenţial nou din Miami.

Anterior, designerul a mai participat la proiecte decorative în holurile hotelurilor, clădiri de lux din Miami şi pentru camerele de hotel din Macao. În colaborare cu compania olandeză de hotele, Brandmark Collective, care are peste 25 de hoteluri în toată lumea, Lagerfeld va crea spaţii deosebite care vor schimba cu siguranţă percepţia publică asupra clădirilor.

Nu este primul creator de modă care s-a apucat de decoraţiuni interioare, au făcut-o mai demult Giorgio Armani, Bulgari, Versace sau Baccarat care şi-au lăsat semnătura în mai multe staţiuni de lux. Următorul lui proiect va fi un centru de joc şi un hotel de 20 de etaje în Macao din nou. Designerul de modă german de 83 de ani a contribuit, de asemenea, la modernizarea Hotelului Crillon din Paris şi a Hotelului Metropole din Monaco.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură