Karate. Campionatele Europene WUKF se vor desfăşura în luna aprilie la Cluj-Napoca

"Aflându-ne din nou în faţa unei mari provocări, de a ne apăra titlurile câştigate în cele 8 ediţii ale Campionatelor Europene WUKF, suntem motivaţi de dorinţa de a demonstra la noi acasă valoarea karate-ului românesc." - Răzvan Tinca, membru al lotului FRK WUKF.
(FERENC ISZA / AFP / Getty Images)

În perioada 5-9 aprilie la Cluj-Napoca, este programat să se desfăşoare Campionatele Europene WUKF pentru toate vârstele, în acest sens, lotul Federaţiei Române de Karate WUKF, format din 30 de sportivi, urmează în această perioadă un stagiu de pregătire în localitatea Floreşti (jud. Cluj).

Lotul, care a fost definitivat în urma rezultatelor pe care cei 30 de karateka le-au avut la recentul Campionat Naţional al FRK WUKF, desfăşurat la Târgovişte, îşi definitivează pregătirea tehnico-tactică sub îndrumarea antrenorilor lotului federal, Mihai Hanga şi Jozsef Drocsa, în sala de sport pusă la dispoziţie de autorităţile locale.

"Aflându-ne din nou în faţa unei mari provocări, de a ne apăra titlurile câştigate în cele 8 ediţii ale Campionatelor Europene WUKF, suntem motivaţi de dorinţa de a demonstra la noi acasă valoarea karate-ului românesc. Dorim o reconfirmare a parcursului excelent al FRK WUKF — parcurs datorat unei excelente strategii a conducerii federaţiei, care a dovedit faptul că şi sportul românesc (karate-ul) se poate situa şi menţine în ierarhia loturilor europene şi mondiale WUKF. Suntem conştienţi că toţi ochii vor fi aţintiţi asupra noastră, adversarii noştri dorind să se afirme la noi acasă, dar sperăm ca alături de suporterii, prietenii şi părinţii noştri, ce ne vor susţine că de fiecare dată, să dovedim în Sala Polivalenta din Cluj că suntem la noi acasă, că suntem cei mai buni", a declarat Răzvan Tinca, membru al lotului FRK WUKF.

Evenimentul va fi transmis live la adresa http://www.ustream.tv/channel/wukf, iar intrarea spectatorilor în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va fi liberă.