Justiţia a decis: Nicuşor Constantinescu - 5 ani de închisoare cu executare

Renumitul "baronul" de la malul mării, Nicuşor Constantinescu, a fost condamnat la închisoare cu executare în dosarul Centrului Militar Zonal.
Nicuşor Constantinescu
Nicuşor Constantinescu (sursa imagine: Facebook)

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul Centrului Militar Zonal, au decis miercuri, în mod definitiv, magistraţii Curţii de Apel Constanţa.

Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată în aprilie 2014 pentru abuz în serviciu în formă pe motiv ca, în perioada 2009 - noiembrie 2013, nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.

Din rechizitoriul procurorilor rezultă că Nicuşor Constantinescu nu a asigurat finanţarea Centrului, nu a efectuat reparaţiile necesare la sediul acestuia, şi a dispus rezilierea contractelor pentru furnizarea de utilităţi şi servicii de pază necesare funcţionării în condiţii normale a acestei instituţii.

Fostul şef de CJ a încercat de mai multe ori să evacueze instituţia din sediul pe care îl ocupa, ceea ce a provocat vătămări ale drepturilor şi intereselor legale ale Ministerului Apărării Naţionale, precum şi pagube acestei instituţii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne