Jurnalistul Ionel Stoica nevoit să plece de la EVZ după ce l-a criticat pe Cristoiu pe Facebook

Jurnalistul Ionel Stoica
Jurnalistul Ionel Stoica (facebook.com)

Jurnalistul de investigaţii Ionel Stoica a fost nevoit să plece de la Evenimentul Zilei după ce a publicat, pe contul său de Facebook, o postare critică la adresa lui Ion Cristoiu.

"Dacă dimineaţă mi-ar fi spus cineva că astăzi o să-mi dau demisia de la "Evenimentul Zilei" aş fi râs cu lacrimi. Şi totuşi mi-am dat-o! Să nu râdeţi, a fost vorba despre o postare pe Facebook, pe care nu o regret, dar discuţiile despre mesajul publicat au fost doar scânteia. Oricum au fost trei ani de zile spectaculoşi alături de colegi faini!", a anunţat, joi, Ionel Stoica.

Vă prezentăm mai jos postarea jurnalistului care a dus în cele din urmă la demisia acestuia:

"Ion Cristoiu aruncă întrebarea pe evz.ro dacă "Se pun deja bazele achitării lui Liviu Dragnea?", având punct de pornire a teoriei plecarea procurorului Lucian Papici din DNA. Mi-ar fi plăcut ca la finalul editorialului să pună un PS: "Dacă Liviu Dragnea este găsit vinovat de fraudarea referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu mă las de scris prostii şi mă întorc la bibliotecă", dar nu l-a pus!"

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.