Jurnalistă aproape decapitată de un elicopter în timpul unui program live (video)

Elicopter
 
Elicopter   (Print screen YouTube)

Spectatorii unei emisiuni TV de la The Caucasus Post au rămas fără respiraţie atunci când au văzut că unul dintre reporteri a fost la un pas să fie decapitat de un elicopter.

O tânără jurnalistă, etichetată de majoritatea ca fiind curajoasă, se afla pe pista de aterizare în timpul unui program live în care era prezentată Armata Azerbaidjanului, când un elicopter a trecut atât de aproape de ea încât era aproape să o omoare.

Clipul video, care a devenit un fenomen viral pe reţelele sociale, continuă să dea fiori utilizatorilor de internet care încă nu pot să creadă că jurnalista a scăpat ”ca prin urechile acului” . Cine este atât de curajos (sau inconştient?) şi dispus să facă ceva similar?

Jurnalista raporta despre centenarul Forţelor Armate din Azerbaidjan

Imprudenţă sau curaj? Aşa a fost prezentat clipul video pe Youtube care a generat un impact imens în rândul utilizatorilor de internet. Chiar dacă în pericol evident, jurnalista din Azerbaidjan nu a ezitat nici un moment să raporteze cu privire la armata ţării sale într-un mod impresionant: cu elicopterele care îi zburau deasupra capului.

(Print screen YouTube)

Această apropiere periculoasă a aeronavelor ar fi putut să-i ia viaţa, dacă nu ar fi fost vorba de experienţa piloţilor. De altfel, unul dintre aceste dispozitive s-a aflat atât de aproape de ea încât una dintre elice era cât pe ce să o decapiteze.

Acest eveniment a avut loc în timpul evenimentului organizat pentru comemorarea centenarului Forţelor Armate din Azerbaidjan şi a surprins până la punctul în care unii utilizatori au catalogat comportamentul jurnalistei ca nebunie, mai ales că şi-a asumat un risc inutil. Desigur, alte comentarii îi aplaudă curajul cu care informează.